Jaap Jongbloed als spreker of dagvoorzitter boeken

Gezond ouder worden

Over Jaap Jongbloed

Jaap Jongbloed behoort tot de gezichtsbepalende presentatoren op de Nederlandse televisie. Hij beschikt over jarenlange ervaring op een breed terrein.

Jaap jongbloed inhuren boeken spreker

Meer over Jaap Jongbloed als spreker

Gezond ouder worden

Als talkshow-host (‘Jongbloed & Joosten’), maar ook op het terrein van (cyber)criminaliteit (‘Crime Time’, ‘Opgelicht?!’) en algemene journalistiek (‘EenVandaag’).

Hij is verder presentator van het succesvolle programma ‘Het Mooiste Meisje van de Klas’.

Jaap Jongbloed is een bevlogen dagvoorzitter en weet als geen ander mensen te binden met zijn ervaring als presentator. Jaap prikkelt zijn publiek door het stellen van scherpe vragen en zijn alertheid en humor.

Sinds enige tijd heeft Jaap zich gespecialiseerd in ‘gezond ouder worden’. Samen met gezondheidsjournalist Wies Verbeek verrast hij zijn publiek in een workshop of webinar op maat met de laatste wetenschappelijke feiten en nuttige tips voor een lang, gezond, gelukkig en productief leven.

Hoe houd je je brein zo lang mogelijk gezond en in hoeverre helpen voedingssupplementen? Wat kun je het beste doen om sterke botten te houden en hoe pak je een beweegplan aan? En hoe blijf je energiek in je werk? Indien gewenst betrekken ze daarbij specialisten of wetenschappers uit hun uitgebreide netwerk. Jaaps belangstelling voor een gezond lang leven komt voort uit zijn passie voor sport: als tennisser, basketballer en sinds enige tijd als fanatiek kickbokser.

Thema

  • Gezond ouder worden

Onze klanten aan het woord

Samenwerken met de TeeuwenGroep gaat altijd over: meedenken met de klant, zoeken naar wat kan binnen budgetten, proactief handelen, ontzorgen en kwaliteit. Je krijgt absoluut waar voor je geld.

Gaby Stemkens-Wijers

Adviseur Communicatie, Woonwenz

Een bijeenkomst organiseer je niet zomaar. Daar heb je een doel mee. TeeuwenGroep helpt je om een programma samen te stellen dat optimaal bijdraagt aan dát doel. Dat doen ze met een scherp beeld van actuele trends en ontwikkelingen, een ontzettend groot, relevant netwerk én door open en duidelijk samen te werken met mij sprekers en dagvoorzitters zoals ik.
Ivo Joosten

Interim Communicatieadviseur, IVO Business Partner Communicatie

Ik ervaar de TeeuwenGroep als een professionele groep mensen die altijd supergoed meedenken. Zo krijg je de spreker die het best past bij jouw doelstellingen.

Saskia Neven

Adviseur Marktbewerking Communicatie en Coöperatie, Rabobank

Boek vrijblijvend uw oriëntatiegesprek

Kom in contact met onze specialisten, de TeeuwenGroep Sprekersarchitecten. Laat u persoonlijk informeren over de mogelijkheden voor uw (toekomstige) event. Samen bekijken we uw unieke wensen en situatie en stellen we een plan op om uw event tot een daverend succes te maken. 

Heeft u een vraag over deze spreker?
We horen het graag.

"*" indicates required fields

Ik ben op zoek naar... ↓

Alle sprekers
Alle dagvoorzitters
Vrijblijvend advies
Unieke creaties
Meer over ons