Jack van Gelder als spreker of dagvoorzitter boeken

Een reis door de rijke sporthistorie

Over Jack van Gelder

In de presentaties van Jack van Gelder wordt het publiek verrast door mooie beelden en achtergrondverhalen uit de sporthistorie en -actualiteit. Er wordt teruggeblikt op de Nederlandse voetbal- en hockeyhistorie en op de geschiedenis van de Olympische Spelen. Indien gewenst kan Jack een presentatie verzorgen over de relatie tussen sport en ondernemerschap, of over sport en media. Hierbij gaat hij in op het mediacircus rond sport.

Jack-van-gelder-boeken-inhuren

Meer over Jack van Gelder als spreker

Een reis door de rijke sporthistorie

Jack van Gelder is een van de meest gerespecteerde sportverslaggevers van Nederland. Jack is een sportkenner met een passie die hij al vroeg heeft meegekregen in de stadions. Hij was 40 jaar actief als presentator/sportverslaggever van sportprogramma’s bij de NOS zoals Studio Sport en Langs de lijn. In de periode 2015-2021 was hij werkzaam voor de commerciële zender Ziggo/Sport1, waar hij zich naast het voetballen ook met andere sporten bezighield.

Jack van Gelder is ook actief als acteur; hij speelde mee in Les Misérables en in The Passion.

De goedlachse Jack laat tijdens zijn presentaties boeiende beelden zien uit onze rijke sporthistorie. Johan Cruijff, Louis van Gaal, Marco van Basten en Arjen Robben, Epke Zonderland, de gouden hockeydames en vele anderen komen aan bod. Uiteraard zijn er ook beelden van het verrassende WK voetbal in 2014 in Brazilië.

Thema

  • Een reis door de rijke sporthistorie

Onze klanten aan het woord

Samenwerken met de TeeuwenGroep gaat altijd over: meedenken met de klant, zoeken naar wat kan binnen budgetten, proactief handelen, ontzorgen en kwaliteit. Je krijgt absoluut waar voor je geld.

Gaby Stemkens-Wijers

Adviseur Communicatie, Woonwenz

Een bijeenkomst organiseer je niet zomaar. Daar heb je een doel mee. TeeuwenGroep helpt je om een programma samen te stellen dat optimaal bijdraagt aan dát doel. Dat doen ze met een scherp beeld van actuele trends en ontwikkelingen, een ontzettend groot, relevant netwerk én door open en duidelijk samen te werken met mij sprekers en dagvoorzitters zoals ik.
Ivo Joosten

Interim Communicatieadviseur, IVO Business Partner Communicatie

Ik ervaar de TeeuwenGroep als een professionele groep mensen die altijd supergoed meedenken. Zo krijg je de spreker die het best past bij jouw doelstellingen.

Saskia Neven

Adviseur Marktbewerking Communicatie en Coöperatie, Rabobank

Boek vrijblijvend uw oriëntatiegesprek

Kom in contact met onze specialisten, de TeeuwenGroep Sprekersarchitecten. Laat u persoonlijk informeren over de mogelijkheden voor uw (toekomstige) event. Samen bekijken we uw unieke wensen en situatie en stellen we een plan op om uw event tot een daverend succes te maken. 

Heeft u een vraag over deze spreker?
We horen het graag.

"*" indicates required fields

Ik ben op zoek naar... ↓

Alle sprekers
Alle dagvoorzitters
Vrijblijvend advies
Unieke creaties
Meer over ons