Jacqueline Cramer als spreker of dagvoorzitter boeken

Transitie naar duurzaamheid

Over Jacqueline Cramer

Prof. dr. Jacqueline Cramer is directeur van het Utrecht Sustainability Institute (USI). USI is een netwerk organisatie die kennis op het gebied van duurzaamheid verbindt met de markt. Hoofdthema is ‘de transitie naar duurzame steden’. 

Jacqueline cramer inhuren boeken als spreker dagvoorzitter

Meer over Jacqueline Cramer als spreker

Transitie naar duurzaamheid

Daarnaast is zij hoogleraar duurzaam innoveren aan de Universiteit Utrecht. Van februari 2007 – februari 2010 was zij Minister van Volkshuisvesting, Ruimtelijke Ordening en Milieubeheer. Zij begon haar loopbaan bij de Universiteit van Amsterdam (1976-1989) en vervolgens bij TNO (1989-1999; waarvan de laatste vier jaar gedetacheerd bij Philips en Akzo Nobel). Daarna startte zij haar eigen consultancy bureau “Cramer Milieuadvies’. Zij werkte met meer dan 150 bedrijven aan de integratie van duurzaamheid in hun business-strategie. Jacqueline Cramer is ruim 35 jaar werkzaam op milieuterrein binnen het bedrijfsleven, maatschappelijke organisaties, de politiek en de universiteit. Zij bekleedde in dat kader uiteenlopende nevenfuncties, zoals kroonlid SER en lid van de Raad van Commissarissen van diverse bedrijven. Ze kan zowel een presentatie verzorgen als de rol van dagvoorzitter vervullen.

Thema

  • Transitie naar duurzaamheid

Onze klanten aan het woord

Samenwerken met de TeeuwenGroep gaat altijd over: meedenken met de klant, zoeken naar wat kan binnen budgetten, proactief handelen, ontzorgen en kwaliteit. Je krijgt absoluut waar voor je geld.

Gaby Stemkens-Wijers

Adviseur Communicatie, Woonwenz

Een bijeenkomst organiseer je niet zomaar. Daar heb je een doel mee. TeeuwenGroep helpt je om een programma samen te stellen dat optimaal bijdraagt aan dát doel. Dat doen ze met een scherp beeld van actuele trends en ontwikkelingen, een ontzettend groot, relevant netwerk én door open en duidelijk samen te werken met mij sprekers en dagvoorzitters zoals ik.
Ivo Joosten

Interim Communicatieadviseur, IVO Business Partner Communicatie

Ik ervaar de TeeuwenGroep als een professionele groep mensen die altijd supergoed meedenken. Zo krijg je de spreker die het best past bij jouw doelstellingen.

Saskia Neven

Adviseur Marktbewerking Communicatie en Coöperatie, Rabobank

Boek vrijblijvend uw oriëntatiegesprek

Kom in contact met onze specialisten, de TeeuwenGroep Sprekersarchitecten. Laat u persoonlijk informeren over de mogelijkheden voor uw (toekomstige) event. Samen bekijken we uw unieke wensen en situatie en stellen we een plan op om uw event tot een daverend succes te maken. 

Heeft u een vraag over deze spreker?
We horen het graag.

"*" indicates required fields

Ik ben op zoek naar... ↓

Alle sprekers
Alle dagvoorzitters
Vrijblijvend advies
Unieke creaties
Meer over ons