Jacques Brinkman als spreker boeken

Het DNA van de winnaar

Over Jacques Brinkman

Jacques Brinkman geeft presentaties zowel extern op lokatie als in het koetshuis van Kasteel Staverden waar zijn bierbrouwerij/brewpub Uddelaer is gevestigd. Daarnaast is er de mogelijkheid om een lezing te boeken in combinatie met een rondleiding/proeverij in de brouwerij. Ook kunnen bedrijven de prachtige lokatie van het koetshuis afhuren voor vergaderingen en diverse (team)meetings met aansluitend als optie het verhaal van Jacques Brinkman over ondernemen/topsport en/of een rondleiding/proeverij.

Jacques brinkman spreker inhuren boeken

Meer over Jacques Brinkman als spreker

Het DNA van de winnaar

Jacques Brinkman vertaalde de lessen uit zijn topsportcarrière in combinatie met zijn ervaringen als zelfstandig ondernemer in de Topsport APK. Tien topsport principes zijn de basis voor excelleren in topsport, bedrijfsleven, onderwijs, zorg en overheid.

Jacques Brinkman licht toe. Mijn tien principes samen bepalen het DNA Winnaarsmentaliteit. Winnende teams scoren op alle onderdelen minimaal een acht of hoger. Jacques Brinkman heeft een model ontwikkeld dat in staat is om het DNA Winnaarsmentaliteit te meten, monitoren, evalueren en op termijn te benchmarken. Daarnaast heeft hij op basis van de Topsport APK trainingsprogramma’s ontwikkeld.

Topsport begint in de wieg. Vanaf jonge leeftijd ben je bezig om elke dag beter te worden. En dat proces houdt nooit op.

Wie heeft er de afgelopen jaren nu niet mee te maken gehad? De economische crisis. Omgaan met tegenslag is een vak apart. Wendbaarheid is de uitdaging. Nelson Mandela zei het ooit treffend: de grootste roem in het leven ligt niet in nooit vallen, maar telkens weer opstaan.

Zwijgen is zilver, spreken is goud. Winnende teams hebben onderling vertrouwen, een sterke betrokkenheid, durven feedback te geven en zijn gericht op resultaat. Om dat te bereiken is alles bespreekbaar.

Tenslotte: excuses tellen niet. Door de hele organisatie heen. Focus op dat ene doel.
Wie wil zich nu geen winnaar voelen? Olympisch goud, een duurzaam winstgevend bedrijf, veel geld verdienen.

Jacques Brinkman was recordinternational en veroverde twee keer olympisch goud. Tegenwoordig is hij columnist, geeft trainingen en sinds 2018 trotse eigenaar van bierbrouwerij De Uddelaer (www.uddelaer.nl).

Hij is op dit moment de nieuwe Clubkadercoach van hockeyclub ‘s-Hertogenbosch. De functie clubkadercoach is een initiatief van NOC*NSF om sport en spelplezier binnen verenigingen te vergroten. Verder houdt de coach de vitaliteit van de club en de sportcultuur in de gaten. Zo blijft een vereniging toekomstbestendig.

Jacques zal ook als ambassadeur optreden. Dat doet hij onder andere door het belang van sport onder de aandacht te brengen in samenwerkingen met scholen, buurtsport, overige sportverenigingen en de gemeente. Hockey staat uiteraard centraal.

Thema’s

  • Het DNA van de winnaar
  • Een reis door de rijke historie van de Olympische Spelen
  • Sportquiz: Een reis door de rijke Nederlandse sporthistorie

Onze klanten aan het woord

Samenwerken met de TeeuwenGroep gaat altijd over: meedenken met de klant, zoeken naar wat kan binnen budgetten, proactief handelen, ontzorgen en kwaliteit. Je krijgt absoluut waar voor je geld.

Gaby Stemkens-Wijers

Adviseur Communicatie, Woonwenz

Een bijeenkomst organiseer je niet zomaar. Daar heb je een doel mee. TeeuwenGroep helpt je om een programma samen te stellen dat optimaal bijdraagt aan dát doel. Dat doen ze met een scherp beeld van actuele trends en ontwikkelingen, een ontzettend groot, relevant netwerk én door open en duidelijk samen te werken met mij sprekers en dagvoorzitters zoals ik.
Ivo Joosten

Interim Communicatieadviseur, IVO Business Partner Communicatie

Ik ervaar de TeeuwenGroep als een professionele groep mensen die altijd supergoed meedenken. Zo krijg je de spreker die het best past bij jouw doelstellingen.

Saskia Neven

Adviseur Marktbewerking Communicatie en Coöperatie, Rabobank

Boek vrijblijvend uw oriëntatiegesprek

Kom in contact met onze specialisten, de TeeuwenGroep Sprekersarchitecten. Laat u persoonlijk informeren over de mogelijkheden voor uw (toekomstige) event. Samen bekijken we uw unieke wensen en situatie en stellen we een plan op om uw event tot een daverend succes te maken. 

Heeft u een vraag over deze spreker?
We horen het graag.

"*" indicates required fields

Ik ben op zoek naar... ↓

Alle sprekers
Alle dagvoorzitters
Vrijblijvend advies
Unieke creaties
Meer over ons