Jan van Setten als spreker of dagvoorzitter boeken

De klantenfluisteraar

Over Jan van Setten

Jan van Setten is een veelgevraagd spreker, (management) coach en dagvoorzitter op de terreinen (persoonlijk) leiderschap, klantgerichtheid en organisatieverandering. Hij put uit jarenlange ervaring als algemeen en commercieel manager in diverse grote organisaties.

Jan-van-setten-inhuren-boeken-spreker

Meer over Jan van Setten als spreker

De klantenfluisteraar

Jan van Setten heeft een grote impact als spreker/coach: hij combineert een confronterende stijl met humor en energie. Daardoor weet hij zijn publiek van begin tot eind te inspireren en te boeien. Zijn motto is: Het leven is verwarrend eenvoudig… Als we de moed hebben om zaken simpel te houden en de natuurwetten te volgen die verscholen liggen in het (business) leven, dan blijft de fun in het functioneren zitten en groeien mensen en resultaat naar ongekende hoogte. Wat houdt je tegen? Hij reikt handvatten aan die het denken omzetten in doen op een manier die bij jouw (organisatie) past en waar klanten blij van worden. De inspiratie in het hoe die van Setten losmaakt en aanreikt vormt de ontbrekende schakel tussen lullen en poetsen. Vormt het verschil tussen een gemiddeld leven en een fantastisch leven dat voor het grijpen ligt. Zijn nieuwste boek L.I.V.E. (Leven Is Verwarrend Eenvoudig) is begin 2018 gelanceerd.

Jan als spreker geeft een energieke én inhoudelijke boost aan je event. Deelnemers raken gemotiveerd, zodanig dat zij hierna zelf aan de slag gaan.

Niets houdt je tegen!

Thema’s

  • Optimistisch Leiderschap. Juist nu
  • Innovatief en betrokken (thuis)werken
  •  Hoe Krijg Ik Ze Zover?
  • Klantgericht Ondernemen
  • Doen Doe Je Zo
  • DNA Re-set

Onze klanten aan het woord

Samenwerken met de TeeuwenGroep gaat altijd over: meedenken met de klant, zoeken naar wat kan binnen budgetten, proactief handelen, ontzorgen en kwaliteit. Je krijgt absoluut waar voor je geld.

Gaby Stemkens-Wijers

Adviseur Communicatie, Woonwenz

Een bijeenkomst organiseer je niet zomaar. Daar heb je een doel mee. TeeuwenGroep helpt je om een programma samen te stellen dat optimaal bijdraagt aan dát doel. Dat doen ze met een scherp beeld van actuele trends en ontwikkelingen, een ontzettend groot, relevant netwerk én door open en duidelijk samen te werken met mij sprekers en dagvoorzitters zoals ik.
Ivo Joosten

Interim Communicatieadviseur, IVO Business Partner Communicatie

Ik ervaar de TeeuwenGroep als een professionele groep mensen die altijd supergoed meedenken. Zo krijg je de spreker die het best past bij jouw doelstellingen.

Saskia Neven

Adviseur Marktbewerking Communicatie en Coöperatie, Rabobank

Boek vrijblijvend uw oriëntatiegesprek

Kom in contact met onze specialisten, de TeeuwenGroep Sprekersarchitecten. Laat u persoonlijk informeren over de mogelijkheden voor uw (toekomstige) event. Samen bekijken we uw unieke wensen en situatie en stellen we een plan op om uw event tot een daverend succes te maken. 

Heeft u een vraag over deze spreker?
We horen het graag.

Ik ben op zoek naar... ↓

Alle sprekers
Alle dagvoorzitters
Vrijblijvend advies
Unieke creaties
Meer over ons