Janneke Willemse als spreker of dagvoorzitter boeken

Het verschil tussen mannelijke en vrouwelijke beleggers

Over Janneke Willemse

Janneke Willemse is financieel journalist, presentatrice en enthousiast belegger. Op RTL Z is ze regelmatig te zien als beurscommentator en als presentatrice van het RTL Z Beursspel. Janneke is de oprichter van BlondjesBeleggenBeter.nl

Janneke willemse inhuren boeken spreker

Wat vonden anderen van Janneke Willemse als spreker?

Recensie

Janneke is een veelgevraagd en ervaren spreker. Ontdek wat anderen vonden van hun geboekte sprekersevent met Janneke.

Monsterboard recensie sprekersarchitecten

Sander de Bruijn

Monsterboard

Wij waren heel blij met Janneke als host

“Wij waren heel blij met Janneke als host van ons Monster Year Event. Ze was goed
voorbereid en anticipeerde ook goed op wat de sprekers vertelden. Janneke spreekt vlot en
soepel. Ze gaf ons evenement de charme die het nodig had tussen alle mannelijke sprekers.
Janneke, dank je wel en tot een volgende keer!”

Meer over Janneke Willemse als spreker

Het verschil tussen mannelijke en vrouwelijke beleggers

Op RTL Z is ze regelmatig te zien als beurscommentator en als presentatrice van het RTL Z Beursspel. Janneke is de oprichter van BlondjesBeleggenBeter.nl, een knipoog naar alle wetenschappelijke onderzoeken waaruit blijkt dat vrouwen beter beleggen dan mannen. Op deze website doet ze sinds 2013 verslag van haar beleggingen en de rendementen die ze daarmee behaalt. Het beleggen gaat verrassend goed: in 7 jaar tijd verdrievoudigde haar belegd vermogen.

In januari 2020 verscheen haar boek: Blondjes Beleggen Beter, In 7 stappen naar simpel en succesvol beleggen. Al na één week kreeg het boek een tweede druk en kwam het binnen op nummer 19 in De Bestseller 60. Nooit eerder verscheen een boek over beleggen in die lijst.

Janneke startte tijdens de beurshausse van 2000 als financieel journalist, presenteerde later online beursprogramma’s voor FinanceTelevision en was jarenlang hoofdredacteur van Belegger.nl en Beursduivel.be. In 2013 en 2014 presenteerde Janneke als opvolger van Eva Jinek de talkshow WNL Op Zondag op NPO 1.

Thema

  • Het verschil tussen mannelijke en vrouwelijke beleggers

Onze klanten aan het woord

Samenwerken met de TeeuwenGroep gaat altijd over: meedenken met de klant, zoeken naar wat kan binnen budgetten, proactief handelen, ontzorgen en kwaliteit. Je krijgt absoluut waar voor je geld.

Gaby Stemkens-Wijers

Adviseur Communicatie, Woonwenz

Een bijeenkomst organiseer je niet zomaar. Daar heb je een doel mee. TeeuwenGroep helpt je om een programma samen te stellen dat optimaal bijdraagt aan dát doel. Dat doen ze met een scherp beeld van actuele trends en ontwikkelingen, een ontzettend groot, relevant netwerk én door open en duidelijk samen te werken met mij sprekers en dagvoorzitters zoals ik.
Ivo Joosten

Interim Communicatieadviseur, IVO Business Partner Communicatie

Ik ervaar de TeeuwenGroep als een professionele groep mensen die altijd supergoed meedenken. Zo krijg je de spreker die het best past bij jouw doelstellingen.

Saskia Neven

Adviseur Marktbewerking Communicatie en Coöperatie, Rabobank

Boek vrijblijvend uw oriëntatiegesprek

Kom in contact met onze specialisten, de TeeuwenGroep Sprekersarchitecten. Laat u persoonlijk informeren over de mogelijkheden voor uw (toekomstige) event. Samen bekijken we uw unieke wensen en situatie en stellen we een plan op om uw event tot een daverend succes te maken. 

Heeft u een vraag over deze spreker?
We horen het graag.

Ik ben op zoek naar... ↓

Alle sprekers
Alle dagvoorzitters
Vrijblijvend advies
Unieke creaties
Meer over ons