Jeroen Gort als spreker of dagvoorzitter boeken

Natuurlijk verkopen: waardecreatie vanuit verbinding

Over Jeroen Gort

Jeroen Gort uit West-Brabant is een selfmade ondernemer. Hij werkte zo’n 10 jaar in marketing en verkoopfuncties. Als salesmanager bij VNU begeleidde en coachte hij een team van jonge verkopers. Vervolgens heeft hij in de afgelopen 20 jaar duizenden medewerkers en managers getraind en gecoacht op het gebied van leiderschap, commercie en communicatie.

Jeroen gort spreker dagvoorzitter inhuren boeken

Meer over Jeroen Gort als spreker

Natuurlijk verkopen: waardecreatie vanuit verbinding

Hij ontwikkelde zich tot een begenadigd (internationaal) spreker met een geheel eigen stijl waarbij empowerment en het ontwikkelen van een groeimindset centraal staat. Zijn boodschap: ‘We moeten in Nederland eens ophouden om alleen maar die emmer met kennis en vaardigheden te blijven vullen, we moeten het vuur aansteken! Als je andere resultaten wilt zul je iets anders moeten doen. En structureel anders doen vereist een andere manier van denken’. Klanten omschrijven zijn presentaties en trainingen als zeer energiek en inspirerend.

Hij spreekt en traint onder anderen voor banken, accountantskantoren, handelsbedrijven en (semi) overheid. Jeroen spreekt veel op seminars en congressen en werkt bijvoorbeeld voor diverse Rabobanken, Ricoh, BDO, Vodafone, Renewi en Essent.

Jeroen is de drijvende kracht achter het Circle of Sales verkoopconcept, het Winninghabits coachingsprogramma, het Improphit® verbetersysteem en de Cirkels van bevlogenheid.

Thema’s

  • Natuurlijk verkopen! Waardecreatie vanuit verbinding met Circle of sales
  • Persoonlijk ondernemerschap. Medewerkers worden interne ondernemers!
  • Winning habits; Resultaatverbetering door duurzame gedragsverandering
  • Storytelling in communicatie en sales
  • Doelgericht overtuigen en je invloed vergroten
  • Effectief zelfmanagement; Kiezen, doen en loslaten!

Onze klanten aan het woord

Samenwerken met de TeeuwenGroep gaat altijd over: meedenken met de klant, zoeken naar wat kan binnen budgetten, proactief handelen, ontzorgen en kwaliteit. Je krijgt absoluut waar voor je geld.

Gaby Stemkens-Wijers

Adviseur Communicatie, Woonwenz

Een bijeenkomst organiseer je niet zomaar. Daar heb je een doel mee. TeeuwenGroep helpt je om een programma samen te stellen dat optimaal bijdraagt aan dát doel. Dat doen ze met een scherp beeld van actuele trends en ontwikkelingen, een ontzettend groot, relevant netwerk én door open en duidelijk samen te werken met mij sprekers en dagvoorzitters zoals ik.
Ivo Joosten

Interim Communicatieadviseur, IVO Business Partner Communicatie

Ik ervaar de TeeuwenGroep als een professionele groep mensen die altijd supergoed meedenken. Zo krijg je de spreker die het best past bij jouw doelstellingen.

Saskia Neven

Adviseur Marktbewerking Communicatie en Coöperatie, Rabobank

Boek vrijblijvend uw oriëntatiegesprek

Kom in contact met onze specialisten, de TeeuwenGroep Sprekersarchitecten. Laat u persoonlijk informeren over de mogelijkheden voor uw (toekomstige) event. Samen bekijken we uw unieke wensen en situatie en stellen we een plan op om uw event tot een daverend succes te maken. 

Heeft u een vraag over deze spreker?
We horen het graag.

"*" indicates required fields

Ik ben op zoek naar... ↓

Alle sprekers
Alle dagvoorzitters
Vrijblijvend advies
Unieke creaties
Meer over ons