Jesse van Doren als spreker boeken

Innoverende ondernemer

Over Jesse van Doren

Jesse van Doren is spreker over technologie, innovatie en (online) marketing. Hij wordt al jaren veel gevraagd als keynote spreker, zo spreekt hij jaarlijks voor tientallen (internationale) organisaties en spreekt hij over trends, disruptie, big data, ondernemerschap en marketing.

Jesse van doren inhuren boeken als spreker

Meer over Jesse van Doren als spreker

Innoverende ondernemer

Jesse van Doren spreekt, innoveert en onderneemt. Hij adviseert multinationals, overheden en het MKB over de onderwerpen waarover hij keynote speeches verzorgt. Over communities, trends en de technologische toekomst die eraan zit te komen. Met belangrijke implicaties voor bedrijven, die hij op een praktische wijze combineert met een duidelijke visie op de toekomst. Jesse prikkelt ondernemers, inspireert professionals en brengt creatieven in beweging.

Jesse werd al eens uitgeroepen tot Meest Beloftevolle Ondernemer en staat door zijn jonge leeftijd bovendien bekend als whizzkid die houdt van experimenteren. Vanuit zijn rol als trendwatcher en futuroloog deelt hij zijn visie op de toekomst. Waarin Voice, 5G, Robotisering, Cyber Security, Internet of Things en Artificial Intelligence een belangrijke rol spelen. Toegespitst op online, branding en marketing, waarover hij wereldwijd al meer dan 350 organisaties adviseerde.

Sprout nam hem op in de 25 onder 25 , de Kamer van Koophandel interviewde hem over innovatie en zowel bij Emerce als bij Bright en bijvoorbeeld Knab is hij een graag geziene gast. Hij werkte en sprak voor bijvoorbeeld Google, ING, Ahold, Sony, Microsoft, Unilever, KPN, KPMG, BMW, Efteling en de Gemeente Rotterdam, waarmee hij zowel nationale als internationale sprekerservaring heeft.

Jesse van Doren zet als spreker de zaal in de fik. Met op maat gemaakte keynote speeches over innovatie, technologie, ondernemer- en leiderschap.

Het unieke aan Jesse is dat hij ondanks zijn jonge leeftijd, al voor zo’n 350 organisaties in tal van verschillende sectoren heeft gewerkt. Hierdoor geeft hij altijd praktische voorbeelden, toegespitst op het publiek wat hij voor zich heeft. Spreker gezocht over technologie- en innovatie en wat dat betekent voor hoe we leven, werken en ondernemen met elkaar? Iemand die niet alleen kan vertellen over de toekomst, maar ook zelf dagelijks in de praktijk hiermee bezig is met zijn bedrijven in tal van verschillende sectoren? Boek Jesse van Doren als Keynote spreker en ontdek hoe hij jong en oud met elkaar verbindt.

Thema’s

 • Internet of Things
 • 5G
 • Innovatie
 • Smart City
 • Growth Hacking
 • Marketing
 • Big Data
 • AI (Kunstmatige Intelligentie)
 • Design
 • Management
 • Ideation

Onze klanten aan het woord

Samenwerken met de TeeuwenGroep gaat altijd over: meedenken met de klant, zoeken naar wat kan binnen budgetten, proactief handelen, ontzorgen en kwaliteit. Je krijgt absoluut waar voor je geld.

Gaby Stemkens-Wijers

Adviseur Communicatie, Woonwenz

Een bijeenkomst organiseer je niet zomaar. Daar heb je een doel mee. TeeuwenGroep helpt je om een programma samen te stellen dat optimaal bijdraagt aan dát doel. Dat doen ze met een scherp beeld van actuele trends en ontwikkelingen, een ontzettend groot, relevant netwerk én door open en duidelijk samen te werken met mij sprekers en dagvoorzitters zoals ik.
Ivo Joosten

Interim Communicatieadviseur, IVO Business Partner Communicatie

Ik ervaar de TeeuwenGroep als een professionele groep mensen die altijd supergoed meedenken. Zo krijg je de spreker die het best past bij jouw doelstellingen.

Saskia Neven

Adviseur Marktbewerking Communicatie en Coöperatie, Rabobank

Boek vrijblijvend uw oriëntatiegesprek

Kom in contact met onze specialisten, de TeeuwenGroep Sprekersarchitecten. Laat u persoonlijk informeren over de mogelijkheden voor uw (toekomstige) event. Samen bekijken we uw unieke wensen en situatie en stellen we een plan op om uw event tot een daverend succes te maken. 

Heeft u een vraag over deze spreker?
We horen het graag.

"*" indicates required fields

Ik ben op zoek naar... ↓

Alle sprekers
Alle dagvoorzitters
Vrijblijvend advies
Unieke creaties
Meer over ons