John van den Heuvel als spreker boeken

Recht gezet! Blijf uit handen van criminelen

Over John van den Heuvel

John van den Heuvel begon zijn loopbaan bij de Amsterdamse politie, waar hij onder meer werkzaam was in de spannende wereld van de undercoveragent. In 1990 werd hij misdaadverslaggever bij De Telegraaf en maakte hij naam met onthullende artikelen over onder meer Desi Bouterse en Willem Holleeder. John van den Heuvel staat bekend om zijn gedegen onderzoek en verrassende onthullingen over de onderwereld. Het inhuren van John zorgt ervoor dat jouw gasten naar huis gaan met spannende en waardevolle verhalen. Deze roemruchte misdaad journalist weet door zijn palmares de aandacht erbij te houden van het publiek.

John van den heuvel spreker

Wat vonden anderen van John van den Heuvel als spreker?

Recensie

John is een veelgevraagd en ervaren spreker. Ontdek wat anderen vonden van hun geboekte sprekersevent met John.

Sprekersarchitecten recensie OCT

Bestuur

Ondernemers Contact Taxandria

Onze leden gaven een hoge waardering aan de presentatie van John

“John van den Heuvel is een spreker waar je ademloos naar luistert. Het beeld dat hij schetst
over de verwevenheid tussen de onder- en bovenwereld is ronduit fascinerend. Opvallend
ook hoeveel hij wist van onze regio. Hij verbaasde ons door erop te wijzen op welke zaken
we moeten letten in onze omgeving. Onze leden gaven een hoge waardering aan de
presentatie van John.”

Meer over John van den Heuvel als spreker

Recht gezet! Blijf uit handen van criminelen

Sinds 2001 is hij naast zijn werk voor De Telegraaf crimedeskundige bij het tv-programma RTL Boulevard en het radioprogramma van Edwin Evers op Radio 538. Hij presenteerde succesvolle tv-programma’s als Bureau Misdaad op RTL 5 en Bureau van den Heuvel en Crime Time op Nederland 1. In 2012 presenteerde hij het tv-programma Recht gezet! en zorgde hij ervoor dat malafide bedrijven, bureaucratische overheidsinstellingen, fraudeurs en digitale loverboys ontmaskerd werden. Verder gaf hij in het programma tips aan ondernemers en burgers over hoe voorkomen kan worden om in de val van fraudeurs te vallen. Ook gaat hij in op de relatie tussen de onder- en bovenwereld met onder meer aandacht voor witwaspraktijken. In april 2014 startte hij met de serie Op de vlucht, waarbij hij op zoek gaat naar voortvluchtige criminelen. In 2017 start hij weer met een nieuw seizoen Ontvoerd waarbij hij weer zijn uiterste best doet om verdwenen kinderen terug naar Nederland te halen.

Inmiddels heeft hij diverse bestsellers op zijn naam staan, waaronder Doden liegen niet  (2007) en Tijdperk Holleeder (2008). In zijn nieuwste boek  De spiegel van het recht (2015) laat John van den Heuvel zien dat er niet altijd een duidelijke grens is tussen goed en kwaad.

De laatste tijd is hij actief bezig met Cybercrime. Hij kan boeiend vertellen over de fascinerende wereld van hackers en hoe bedrijven en burgers zich kunnen beschermen tegen deze snel groeiende vorm van misdaad.

John van den Heuvel kan maatwerkgericht inspelen op een veelheid van thema’s.

Thema’s

  • Recht gezet! Blijf uit handen van criminelen
  • Cybercrime
  • Wat ondernemers kunnen leren van criminelen
  • Witwaspraktijken
  • Samenhang onder- en bovenwereld

Onze klanten aan het woord

Samenwerken met de TeeuwenGroep gaat altijd over: meedenken met de klant, zoeken naar wat kan binnen budgetten, proactief handelen, ontzorgen en kwaliteit. Je krijgt absoluut waar voor je geld.

Gaby Stemkens-Wijers

Adviseur Communicatie, Woonwenz

Een bijeenkomst organiseer je niet zomaar. Daar heb je een doel mee. TeeuwenGroep helpt je om een programma samen te stellen dat optimaal bijdraagt aan dát doel. Dat doen ze met een scherp beeld van actuele trends en ontwikkelingen, een ontzettend groot, relevant netwerk én door open en duidelijk samen te werken met mij sprekers en dagvoorzitters zoals ik.
Ivo Joosten

Interim Communicatieadviseur, IVO Business Partner Communicatie

Ik ervaar de TeeuwenGroep als een professionele groep mensen die altijd supergoed meedenken. Zo krijg je de spreker die het best past bij jouw doelstellingen.

Saskia Neven

Adviseur Marktbewerking Communicatie en Coöperatie, Rabobank

Boek vrijblijvend uw oriëntatiegesprek

Kom in contact met onze specialisten, de TeeuwenGroep Sprekersarchitecten. Laat u persoonlijk informeren over de mogelijkheden voor uw (toekomstige) event. Samen bekijken we uw unieke wensen en situatie en stellen we een plan op om uw event tot een daverend succes te maken. 

Heeft u een vraag over deze spreker?
We horen het graag.

Ik ben op zoek naar... ↓

Alle sprekers
Alle dagvoorzitters
Vrijblijvend advies
Unieke creaties
Meer over ons