Joop Vos als spreker of dagvoorzitter boeken

Hersens, hart en kloten

Over Joop Vos

Symposium, congres, productpresentatie of bedrijfsdag: cabaretier Joop Vos geeft uw bijeenkomst meerdere gezichten en extra kleur. Joop speelt ruim honderd cabaretvoorstellingen op maat per jaar, is dagvoorzitter op symposia, geeft inhoudelijke presentaties en heeft bij veel bedrijven en organisaties geen introductie meer nodig.

Joop Vos inhuren boeken spreker

Wat vonden anderen van Joop Vos als spreker?

Recensie

Joop Vos is een veelgevraagd en ervaren spreker. Ontdek wat anderen vonden van hun geboekte sprekersevent met Joop Vos.

Smurfit kappa recensie sprekersarchitecten

Smurfit Kappa

De tranen biggelden!

“Het hele bedrijf heeft een inspirerend ontbijt gehad waarbij de tranen biggelden! Een top afsluiter met een inspirator die zeer scherp is en direct op humoristische wijze op de actuele situatie inspeelt. Een aanrader als je goed wilt afsluiten of top wilt beginnen.”

Meer over Joop Vos als spreker

Hersens, hart en kloten

Naast humoristische interventies en dagvoorzitterschappen wordt Joop Vos steeds meer gevraagd voor een inspirerende en motiverende sessie binnen bedrijven en branches.

Door de jaren heen heeft Joop meer dan 2000 organisaties, bedrijven en branches van binnenuit leren kennen. Hij heeft ervaren hoe er gewerkt en gemanaged wordt. Daaruit heeft Joop zijn eigen conclusies getrokken en daaruit een praktische theorie geventileerd. Deze theorie heeft hij verwerkt in een presentatie waarbij hij inspeelt op de belevingswereld van starters, doorstarters, ervaren ondernemers en leidinggevenden.

Binnen het leven en de carrière van mensen en binnen de organisatie van bedrijven gaan ontwikkelingen door de technische vooruitgang steeds sneller. De inrichting van de organisatie en de rol van de medewerkers veranderen bijna dagelijks. Dit vraagt om een andere benadering van werk en medewerker, naar de toekomst toe.

Joop opent met een humorvolle presentatie de ogen. Hij houdt mensen de spiegel voor, geeft ze inspiratie en zet ze aan tot een open en actieve houding naar veranderingen toe.

Volgens Joop draait leven en werk maar om het samenspel van drie elementen: ‘Hersens, hart en kloten m/v’: kennis/kunde, passie/bevlogenheid én het lef om het anders te doen.

Van controle naar vertrouwen en energie!

Thema’s

  • Verandering; Anders denken, anders doen!
  • Cultuur

Onze klanten aan het woord

Samenwerken met de TeeuwenGroep gaat altijd over: meedenken met de klant, zoeken naar wat kan binnen budgetten, proactief handelen, ontzorgen en kwaliteit. Je krijgt absoluut waar voor je geld.

Gaby Stemkens-Wijers

Adviseur Communicatie, Woonwenz

Een bijeenkomst organiseer je niet zomaar. Daar heb je een doel mee. TeeuwenGroep helpt je om een programma samen te stellen dat optimaal bijdraagt aan dát doel. Dat doen ze met een scherp beeld van actuele trends en ontwikkelingen, een ontzettend groot, relevant netwerk én door open en duidelijk samen te werken met mij sprekers en dagvoorzitters zoals ik.
Ivo Joosten

Interim Communicatieadviseur, IVO Business Partner Communicatie

Ik ervaar de TeeuwenGroep als een professionele groep mensen die altijd supergoed meedenken. Zo krijg je de spreker die het best past bij jouw doelstellingen.

Saskia Neven

Adviseur Marktbewerking Communicatie en Coöperatie, Rabobank

Boek vrijblijvend uw oriëntatiegesprek

Kom in contact met onze specialisten, de TeeuwenGroep Sprekersarchitecten. Laat u persoonlijk informeren over de mogelijkheden voor uw (toekomstige) event. Samen bekijken we uw unieke wensen en situatie en stellen we een plan op om uw event tot een daverend succes te maken. 

Heeft u een vraag over deze spreker?
We horen het graag.

Ik ben op zoek naar... ↓

Alle sprekers
Alle dagvoorzitters
Vrijblijvend advies
Unieke creaties
Meer over ons