Jordi Daniëls als spreker boeken

ChatGPT detective: Is het echte of gestolen tekst?

Over Jordi Daniëls

Jordi heeft zijn Bachelor Business IT & Management gehaald en is ook Master Information Sciences. Daarnaast heeft hij zijn Post-Master Artificial Intelligence gehaald. Met zijn zeer praktische inslag is hij bij Saab doorgegroeid tot Lead Artificial Intelligence and Data Science.

Jordi Daniels spreker inhuren boeken

Wat vonden anderen van Jordi Danls als spreker?

Recensie

Jordi is een jonge, maar zeer ervaren spreker. Ontdek wat anderen vonden van hun geboekte sprekersevent met Jordi.

Sprekersarchitecten recensie saab

Huub van Roosmalen

Business Development Manager bij Saab

Jordi kan ingewikkelde onderwerpen op een toegankelijke manier uitleggen

“Jordi is een enthousiaste spreker die ingewikkelde onderwerpen op een toegankelijke manier kan uitleggen.”

Meer over Jordi Daniëls als spreker

ChatGPT detective: Is het echte of gestolen tekst?

Daarnaast is hij actief als consultant met zijn bedrijf Data Science Consultancy.

Met dit bedrijf heeft hij de GPT-Detective ontwikkeld een AI /GPT tool waarmee je de Nederlandse Taal kunt analyseren en snel kunt nagaan of er sprake is van originele teksten of teksten die door anderen zijn geproduceerd. Deze tool herkent of de Nederlandse tekst is geschreven door computer of een mens. Is dit dé uitkomst voor leraren, professoren die werkstukken van een student moeten beoordelen? Feit is dat een AI-tool als ChatGPT op basis van kunstmatige intelligentie de meest fraaie teksten kan produceren. Studenten hebben dit allang ontdekt en maken er al gretig gebruik van.

De visie van Jordi Daniëls is dat Artificial Intelligence heel veel goeds kan brengen voor onze samenleving, maar dat er ook gevaren met zich meebrengt. Toch wegen volgens hem de voordelen op tegen de nadelen.

AI moet wel gecontroleerd worden, anders kan het de mensen in gevaar brengen. Niet zozeer als in de Terminator films, maar meer dat men verkeerde beslissingen gaan nemen op basis van het verleden. Europa is druk bezig met regelgeving maar hoe controleer je andere landen in het gebruiken van ethische verantwoorde kunstmatige intelligentie? Een intrigerende vraag waar Jordi Daniël antwoord op geeft. In zijn presentaties probeert hij ook de ‘Black Magic’ achter AI weg te halen. Hij geeft vanuit de praktijk sterke voorbeelden en praktische tips waar iedereen mee aan de slag kan.

Laat je verrassen door de bevlogen Jordi Daniëls die de wereld van ChatGPT op een boeiende manier kan weergeven.

Thema

  • ChatGPT detective: Is het echte of gestolen tekst?

Onze klanten aan het woord

Samenwerken met de TeeuwenGroep gaat altijd over: meedenken met de klant, zoeken naar wat kan binnen budgetten, proactief handelen, ontzorgen en kwaliteit. Je krijgt absoluut waar voor je geld.

Gaby Stemkens-Wijers

Adviseur Communicatie, Woonwenz

Een bijeenkomst organiseer je niet zomaar. Daar heb je een doel mee. TeeuwenGroep helpt je om een programma samen te stellen dat optimaal bijdraagt aan dát doel. Dat doen ze met een scherp beeld van actuele trends en ontwikkelingen, een ontzettend groot, relevant netwerk én door open en duidelijk samen te werken met mij sprekers en dagvoorzitters zoals ik.
Ivo Joosten

Interim Communicatieadviseur, IVO Business Partner Communicatie

Ik ervaar de TeeuwenGroep als een professionele groep mensen die altijd supergoed meedenken. Zo krijg je de spreker die het best past bij jouw doelstellingen.

Saskia Neven

Adviseur Marktbewerking Communicatie en Coöperatie, Rabobank

Boek vrijblijvend uw oriëntatiegesprek

Kom in contact met onze specialisten, de TeeuwenGroep Sprekersarchitecten. Laat u persoonlijk informeren over de mogelijkheden voor uw (toekomstige) event. Samen bekijken we uw unieke wensen en situatie en stellen we een plan op om uw event tot een daverend succes te maken. 

Heeft u een vraag over deze spreker?
We horen het graag.

Ik ben op zoek naar... ↓

Alle sprekers
Alle dagvoorzitters
Vrijblijvend advies
Unieke creaties
Meer over ons