Joseph Oubelkas als spreker boeken

Gezondheid, Liefde, Vrijheid

Over Joseph Oubelkas

Joseph Oubelkas is geboren op 10 september 1980 in het plaatsje Raamsdonksveer, een bedrijvig dorp in Brabant een aantal kilometer boven Breda. In het dorp kent Joseph een heerlijke jeugd. Hij heeft een geweldige moeder, een zorgzame vader en fijne vrienden.

Joseph Oubelkas inhuren boeken spreker

Wat vonden anderen van Joseph Oubelkas als spreker?

Recensie

Joseph is een veelgevraagd en ervaren spreker. Ontdek wat anderen vonden van hun geboekte sprekersevent met Joseph.

Rabobank sprekersarchitecten

Claudia Drissen-Levels

Rabobank

Een hele boeiende en energieke spreker

“Wij en onze klanten waren zeer enthousiast over de presentatie van Joseph Oubelkas.
Joseph is een hele boeiende en energieke spreker, die met veel passie zijn levensverhaal
vertelt. Hij ontroert, inspireert en zet je met beide benen op de grond.”

Meer over Joseph Oubelkas als spreker

Gezondheid, Liefde, Vrijheid

Joseph gaat na de basisschool naar de HAVO en vervolgens op zestienjarige leeftijd naar het HBO in Breda. Daar studeert hij Hogere Informatica en vier jaar later is hij één van de jongste IT-ingenieurs van Nederland.
Hij wil verder studeren (Universiteit), maar het bedrijfsleven in 2000/2001 – toen IT ‘booming’  – biedt hem goede kansen. Een paar jaar later start hij succesvol een eigen IT-bedrijf.

Studeren, werken, liefde, alles gaat Joseph voor de wind, maar dan gaat het mis.
In december 2004 gebeurt er iets wat zijn comfortabele leven totaal op zijn kop zet. Iets wat blijkbaar iedereen zomaar kan overkomen. Een zakenreis naar Marokko loopt uit op een catastrofe waarvan jaren van onterechte gevangenschap in Marokko het gevolg zijn. Joseph Oubelkas beschrijft de worsteling met de vrije, maar sceptische wereld. Hij houdt zich staande ondanks alle veranderingen, tegenslagen en onzekerheden en probeert langzaam maar zeker weer een succesvol en gelukkig leven op te bouwen. De thema’s gezondheid, liefde en vrijheid staan als de drie pijlers centraal. In zijn presentaties worden hierbij de ontroerende brieffragmenten van zijn moeder aangehaald.

Thema

  • Gezondheid, Liefde, Vrijheid

Onze klanten aan het woord

Samenwerken met de TeeuwenGroep gaat altijd over: meedenken met de klant, zoeken naar wat kan binnen budgetten, proactief handelen, ontzorgen en kwaliteit. Je krijgt absoluut waar voor je geld.

Gaby Stemkens-Wijers

Adviseur Communicatie, Woonwenz

Een bijeenkomst organiseer je niet zomaar. Daar heb je een doel mee. TeeuwenGroep helpt je om een programma samen te stellen dat optimaal bijdraagt aan dát doel. Dat doen ze met een scherp beeld van actuele trends en ontwikkelingen, een ontzettend groot, relevant netwerk én door open en duidelijk samen te werken met mij sprekers en dagvoorzitters zoals ik.
Ivo Joosten

Interim Communicatieadviseur, IVO Business Partner Communicatie

Ik ervaar de TeeuwenGroep als een professionele groep mensen die altijd supergoed meedenken. Zo krijg je de spreker die het best past bij jouw doelstellingen.

Saskia Neven

Adviseur Marktbewerking Communicatie en Coöperatie, Rabobank

Boek vrijblijvend uw oriëntatiegesprek

Kom in contact met onze specialisten, de TeeuwenGroep Sprekersarchitecten. Laat u persoonlijk informeren over de mogelijkheden voor uw (toekomstige) event. Samen bekijken we uw unieke wensen en situatie en stellen we een plan op om uw event tot een daverend succes te maken. 

Heeft u een vraag over deze spreker?
We horen het graag.

Ik ben op zoek naar... ↓

Alle sprekers
Alle dagvoorzitters
Vrijblijvend advies
Unieke creaties
Meer over ons