Jurryt van de Vooren als spreker boeken

Sporthistoricus

Over Jurryt van de Vooren

Sporthistoricus Jurryt van de Vooren is een bevlogen verteller, die sport in een breed maatschappelijk kader weet te plaatsen. Mede aan de hand van mooie nostalgische beelden laat hij mensen genieten van prachtige verhalen uit onze sporthistorie.

Jurryt van de vooren inhuren boeken als spreker

Meer over Jurryt van de Vooren als spreker

Sporthistoricus

Jurryt van de Vooren is specialist op het gebied van sporterfgoed. Hij zoekt in archieven én bij mensen thuis naar nog onbekend materiaal uit de sportgeschiedenis. Hij heeft onder meer gewerkt voor het Olympisch Stadion, NOC*NSF en het Stadsarchief Amsterdam. Jurryt is eigenaar van de websites sportgeschiedenis.nl en voetbalmonument.nl. Zijn grootste onderzoek is de zoektocht naar de namen van de duizenden voetballers die zijn omgekomen in de Tweede Wereldoorlog, voor het KNVB-monument in Zeist.

Sinds 1996 heeft Jurryt van de Vooren zo’n 25 boeken gepubliceerd, zoals De Bosatlas van het Nederlandse voetbal en de serie Eeuwen in beweging over de sportgeschiedenis van Amsterdam. Sinds 2005 is hij inhoudelijk verantwoordelijk voor de Nationale Sportherdenking bij het Olympisch Stadion, en in 2019 was hij initiatiefnemer van de Dag van de Elfstedentocht.

Fun fact: Jurryt is de enige Amsterdammer, die is afgestudeerd op de geschiedenis van Feyenoord!

Thema

  • Sporthistoricus

Onze klanten aan het woord

Samenwerken met de TeeuwenGroep gaat altijd over: meedenken met de klant, zoeken naar wat kan binnen budgetten, proactief handelen, ontzorgen en kwaliteit. Je krijgt absoluut waar voor je geld.

Gaby Stemkens-Wijers

Adviseur Communicatie, Woonwenz

Een bijeenkomst organiseer je niet zomaar. Daar heb je een doel mee. TeeuwenGroep helpt je om een programma samen te stellen dat optimaal bijdraagt aan dát doel. Dat doen ze met een scherp beeld van actuele trends en ontwikkelingen, een ontzettend groot, relevant netwerk én door open en duidelijk samen te werken met mij sprekers en dagvoorzitters zoals ik.
Ivo Joosten

Interim Communicatieadviseur, IVO Business Partner Communicatie

Ik ervaar de TeeuwenGroep als een professionele groep mensen die altijd supergoed meedenken. Zo krijg je de spreker die het best past bij jouw doelstellingen.

Saskia Neven

Adviseur Marktbewerking Communicatie en Coöperatie, Rabobank

Boek vrijblijvend uw oriëntatiegesprek

Kom in contact met onze specialisten, de TeeuwenGroep Sprekersarchitecten. Laat u persoonlijk informeren over de mogelijkheden voor uw (toekomstige) event. Samen bekijken we uw unieke wensen en situatie en stellen we een plan op om uw event tot een daverend succes te maken. 

Heeft u een vraag over deze spreker?
We horen het graag.

Ik ben op zoek naar... ↓

Alle sprekers
Alle dagvoorzitters
Vrijblijvend advies
Unieke creaties
Meer over ons