Karin Boon als spreker boeken

Spelen met neuropsychologie

Over Karin Boon

Weer nieuwe maatregelen, waardoor je niet meer kan doen wat je wilde. Nog steeds onzekerheid, over je gezondheid, over je werk, over je financiën, over het maken van nieuwe plannen voor je vakantie. En je hebt geen idee wanneer het beter wordt. Er wordt op dit moment veel gevraagd van ons, zonder duidelijk aan te geven hoe lang dit gaat duren, en niet iedereen kan hiermee omgaan. Sommigen reageren met boosheid of angst, anderen worden depressief, zien het niet meer zitten, en nog anderen lappen de maatregelen aan hun laars, en doen gewoon waar ze zin in hebben, met risico voor eigen en andermans gezondheid. Hoe kan je op een goede manier omgaan met deze spanning, en de stress die hiermee samenhangt, en toch plezier in je leven houden.

Karin-boon-spreker-inhuren-boeken

Meer over Karin Boon als spreker

Bouncing back: Veerkracht behouden in crisistijd

Ik heb het over veerkracht en mentale en emotionele gezondheid, en je levensinstelling. Dit zijn allemaal factoren waar je invloed op kan uitoefenen.

In de webinar Bouncing Back, gaan we op zoek naar de beste manier om je veerkracht te bewaren. Je word je bewust van jouw manier van coping, (omgaan met stress), van hoe je tegen verandering aankijkt, en wat je kan doen om je gezondheid op alle vlakken optimaal te houden. We doen dit aan de hand van veel beeldmateriaal, psychologische illusies, en grappige quizjes. Met als doel je veerkracht te vergroten, èn een leuke middag te hebben met elkaar.

Het mag dan een vreemde, onzekere en soms angstige tijd zijn, maar zodra je focust op wat er nog wel kan, waar je nog wel controle over hebt, en op wat jij kunt doen om veerkrachtiger te worden, is er ook in deze periode een hoop te leren, waardoor je persoonlijk en professioneel groeit, en sterker uit deze crisis komt!

Thema’s

  • Bouncing back: Veerkracht behouden in crisistijd
  • Bodytalk: The language of Emotions

Onze klanten aan het woord

Samenwerken met de TeeuwenGroep gaat altijd over: meedenken met de klant, zoeken naar wat kan binnen budgetten, proactief handelen, ontzorgen en kwaliteit. Je krijgt absoluut waar voor je geld.

Gaby Stemkens-Wijers

Adviseur Communicatie, Woonwenz

Een bijeenkomst organiseer je niet zomaar. Daar heb je een doel mee. TeeuwenGroep helpt je om een programma samen te stellen dat optimaal bijdraagt aan dát doel. Dat doen ze met een scherp beeld van actuele trends en ontwikkelingen, een ontzettend groot, relevant netwerk én door open en duidelijk samen te werken met mij sprekers en dagvoorzitters zoals ik.
Ivo Joosten

Interim Communicatieadviseur, IVO Business Partner Communicatie

Ik ervaar de TeeuwenGroep als een professionele groep mensen die altijd supergoed meedenken. Zo krijg je de spreker die het best past bij jouw doelstellingen.

Saskia Neven

Adviseur Marktbewerking Communicatie en Coöperatie, Rabobank

Boek vrijblijvend uw oriëntatiegesprek

Kom in contact met onze specialisten, de TeeuwenGroep Sprekersarchitecten. Laat u persoonlijk informeren over de mogelijkheden voor uw (toekomstige) event. Samen bekijken we uw unieke wensen en situatie en stellen we een plan op om uw event tot een daverend succes te maken. 

Heeft u een vraag over deze spreker?
We horen het graag.

"*" indicates required fields

Ik ben op zoek naar... ↓

Alle sprekers
Alle dagvoorzitters
Vrijblijvend advies
Unieke creaties
Meer over ons