Kees Jansma als spreker boeken

Winnende teams en succesvolle coaches

Over Kees Jansma

Met humor en anekdotes laat Kees Jansma het publiek ‘smullen’ van zijn bijzondere verhalen en mooie fragmenten uit de rijke historie van het voetbal in Nederland.

Kees jansma spreker inhuren boeken

Meer over Kees Jansma als spreker

Winnende teams en succesvolle coaches

Kees Jansma is een van de bekendste voetbalverslaggevers van Nederland. Hij was de officiële perschef van Marco van Basten. Ook Bert van Marwijk en Louis van Gaal deden een beroep op hem. Hij maakte van dichtbij de WK finale van 2010 mee en was de perschef van Louis van Gaal. Ook was hij getuige van de schitterende derde plaats die wij behaalden tijdens het WK in Brazilië.

Tijdens de presentatie van Kees Jansma komen onder andere de verschillende coaching stijlen van Rinus Michels, Bert van Marwijk, Guus Hiddink en Louis van Gaal aan bod. Ook gaat hij in op vragen als: Wat was de kracht van hun team? Waarom werden we Europees kampioen in 1988? Waarom verloren we de WK finale in 2010? Hoe kun je op een effectieve manier omgaan met de media? Tot hoever reikt de macht van geld in de voetbalsport?

Thema’s

  • Winnende teams en succesvolle coaches
  • Voetbalquiz met Kees Jansma

Onze klanten aan het woord

Samenwerken met de TeeuwenGroep gaat altijd over: meedenken met de klant, zoeken naar wat kan binnen budgetten, proactief handelen, ontzorgen en kwaliteit. Je krijgt absoluut waar voor je geld.

Gaby Stemkens-Wijers

Adviseur Communicatie, Woonwenz

Een bijeenkomst organiseer je niet zomaar. Daar heb je een doel mee. TeeuwenGroep helpt je om een programma samen te stellen dat optimaal bijdraagt aan dát doel. Dat doen ze met een scherp beeld van actuele trends en ontwikkelingen, een ontzettend groot, relevant netwerk én door open en duidelijk samen te werken met mij sprekers en dagvoorzitters zoals ik.
Ivo Joosten

Interim Communicatieadviseur, IVO Business Partner Communicatie

Ik ervaar de TeeuwenGroep als een professionele groep mensen die altijd supergoed meedenken. Zo krijg je de spreker die het best past bij jouw doelstellingen.

Saskia Neven

Adviseur Marktbewerking Communicatie en Coöperatie, Rabobank

Boek vrijblijvend uw oriëntatiegesprek

Kom in contact met onze specialisten, de TeeuwenGroep Sprekersarchitecten. Laat u persoonlijk informeren over de mogelijkheden voor uw (toekomstige) event. Samen bekijken we uw unieke wensen en situatie en stellen we een plan op om uw event tot een daverend succes te maken. 

Heeft u een vraag over deze spreker?
We horen het graag.

Ik ben op zoek naar... ↓

Alle sprekers
Alle dagvoorzitters
Vrijblijvend advies
Unieke creaties
Meer over ons