Kim Lammers als spreker of dagvoorzitter boeken

Hoe maak je van brons, goud?

Over Kim Lammers

Kim is een echte teamplayer en winnaar. Zij wil altijd het beste uit zichzelf halen en de mensen om haar heen. Haar missie in het leven is om mensen in beweging te krijgen in de breedste zin van het woord. Alleen ga je sneller, maar samen kom je verder.

Kim lammers inhuren boeken spreker

Wat vonden anderen van Kim Lammers als spreker?

Recensie

Kim is een veelgevraagd en ervaren spreker. Ontdek wat anderen vonden van hun geboekte sprekersevent met Kim.

sprekersarchitecten recensie knab bank

KNAB Bank

Medewerkers

Enorm inspirerend!

“We willen je nog mega bedanken voor je bijdrage vorige week aan onze ValYou-Day. Enorm inspirerend en vele positieve reacties gekregen, dus dank daarvoor!”

Meer over Kim Lammers als spreker

Hoe maak je van brons, goud?

Kim weet als geen ander hoe hard zij de mensen om haar heen nodig heeft om als individu en team beter te worden en samen het hoogst haalbare te bereiken. Kim kan met haar enthousiasme, gedrevenheid en passie altijd de rest mee krijgen. In een waanzinnige inspirerende presentatie, weet ze dit ook bij haar toehoorders over te brengen.  Ze sleept je mee in een overtuigend betoog hoe je meer uit jezelf kan halen en waar jij het groepsproces mee kan helpen en hoe je het beste mensen voor jouw zaak motiveert.

Kim Lammers weet dat doorzetten, waar andere ophouden, het verschil maakt . Sinds 2002 maakte Kim Lammers deel uit van het Nederlands Hockey elftal. Tijdens haar hockeycarrière beleefde zij hoogte- en dieptepunten. Met haar zware knieblessure vlak voor de Olympische Spelen van Beijing in 2008 als ultiem dieptepunt. Kim wist zich zonder zich gesteund te voelen door de bondscoach terug te knokken en pakte uiteindelijk met haar team een gouden plak tijdens de Olympische Spelen van Londen in 2012. In totaal speelde zij 200 interlands en scoorde 124 doelpunten voor Oranje. Daarnaast werd zij in 2006 en 2014 Wereldkampioen met het Nederlands elftal. Tijdens het WK in Den Haag werd haar doelpunt als mooiste van het toernooi bekroond. In 2007 en 2012 werd zij topscoorder in de Nederlandse Hoofdklasse. Ze is ontzettend clubtrouw want ze speelde 17 jaar voor haar club Laren. Kim was niet het grootste talent van haar lichting. Maar haar extreme doorzettingsvermogen heeft haar tot een van de beste spitsen van de wereld gemaakt op basis van werken, sleuren en haar talent om doelpunten te scoren.

In 2020 begon ze een duurzaamheidslijn onder de naam Circulr. Tijdens de Olympische Spelen in Tokio in 2021 was Kim Lammers regelmatig commentator bij de dagelijkse nabeschouwingen. Eveneens in 2021 presenteert ze samen met Anne-Greet Haars op vrijdag het BNR radioprogramma “Sport”.  Tegenwoordig werkt Kim als coach/facilitator in het bedrijfsleven waar ze teams en mensen helpt groeien om het maximale uit hun talenten te halen. Ze ziet het als haar missie dat mensen zich bewust worden van hun leefstijl, gezondheid en duurzaamheid.

Thema

  • Hoe maak je van brons, goud?

Onze klanten aan het woord

Samenwerken met de TeeuwenGroep gaat altijd over: meedenken met de klant, zoeken naar wat kan binnen budgetten, proactief handelen, ontzorgen en kwaliteit. Je krijgt absoluut waar voor je geld.

Gaby Stemkens-Wijers

Adviseur Communicatie, Woonwenz

Een bijeenkomst organiseer je niet zomaar. Daar heb je een doel mee. TeeuwenGroep helpt je om een programma samen te stellen dat optimaal bijdraagt aan dát doel. Dat doen ze met een scherp beeld van actuele trends en ontwikkelingen, een ontzettend groot, relevant netwerk én door open en duidelijk samen te werken met mij sprekers en dagvoorzitters zoals ik.
Ivo Joosten

Interim Communicatieadviseur, IVO Business Partner Communicatie

Ik ervaar de TeeuwenGroep als een professionele groep mensen die altijd supergoed meedenken. Zo krijg je de spreker die het best past bij jouw doelstellingen.

Saskia Neven

Adviseur Marktbewerking Communicatie en Coöperatie, Rabobank

Boek vrijblijvend uw oriëntatiegesprek

Kom in contact met onze specialisten, de TeeuwenGroep Sprekersarchitecten. Laat u persoonlijk informeren over de mogelijkheden voor uw (toekomstige) event. Samen bekijken we uw unieke wensen en situatie en stellen we een plan op om uw event tot een daverend succes te maken. 

Heeft u een vraag over deze spreker?
We horen het graag.

Ik ben op zoek naar... ↓

Alle sprekers
Alle dagvoorzitters
Vrijblijvend advies
Unieke creaties
Meer over ons