Koert van Mensvoort als spreker boeken

RetroFuture

Over Koert van Mensvoort

Dr. Koert van Mensvoort is multimediaal kunstenaar, filosoof en oprichter van Next Nature. Zijn doel met Next Nature is om onze co-evolutionaire relatie met technologie beter te begrijpen en een toekomst te laten zien die goed is voor de mensheid en de planeet als geheel.

Koert van mensvoort inhuren boeken

Meer over Koert van Mensvoort als spreker

RetroFuture

Als creatief directeur van Next Nature Network, opereert hij samen met het Next Nature team op het snijvlak van kunst, wetenschap en technologie. Hij bereikt en inspireert een groot en breed publiek, stimuleert het debat en verbindt disciplines
die bijdragen aan de balans tussen mens, natuur en technologie.

Thema

  • RetroFuture

Onze klanten aan het woord

Samenwerken met de TeeuwenGroep gaat altijd over: meedenken met de klant, zoeken naar wat kan binnen budgetten, proactief handelen, ontzorgen en kwaliteit. Je krijgt absoluut waar voor je geld.

Gaby Stemkens-Wijers

Adviseur Communicatie, Woonwenz

Een bijeenkomst organiseer je niet zomaar. Daar heb je een doel mee. TeeuwenGroep helpt je om een programma samen te stellen dat optimaal bijdraagt aan dát doel. Dat doen ze met een scherp beeld van actuele trends en ontwikkelingen, een ontzettend groot, relevant netwerk én door open en duidelijk samen te werken met mij sprekers en dagvoorzitters zoals ik.
Ivo Joosten

Interim Communicatieadviseur, IVO Business Partner Communicatie

Ik ervaar de TeeuwenGroep als een professionele groep mensen die altijd supergoed meedenken. Zo krijg je de spreker die het best past bij jouw doelstellingen.

Saskia Neven

Adviseur Marktbewerking Communicatie en Coöperatie, Rabobank

Boek vrijblijvend uw oriëntatiegesprek

Kom in contact met onze specialisten, de TeeuwenGroep Sprekersarchitecten. Laat u persoonlijk informeren over de mogelijkheden voor uw (toekomstige) event. Samen bekijken we uw unieke wensen en situatie en stellen we een plan op om uw event tot een daverend succes te maken. 

Heeft u een vraag over deze spreker?
We horen het graag.

"*" indicates required fields

Ik ben op zoek naar... ↓

Alle sprekers
Alle dagvoorzitters
Vrijblijvend advies
Unieke creaties
Meer over ons