Lorraine Vesterink als spreker of dagvoorzitter boeken

Passie en vitaliteit

Over Lorraine Vesterink

U zoekt een entertainende spreker voor uw event. Iemand die gegarandeerd op een unieke en persoonlijke manier inspireert. Lorraine brengt met haar theatershow naast veel inspiratie en humor, concrete tips. Lorraine, de unieke ondernemer is de startmotor van ondernemerschap. Verfrissend, energiek en Anders. Met een hoofdletter A.

Lorraine vesterink spreker dagvoorzitter inhuren boeken

Meer over Lorraine Vesterink als spreker

Passie en vitaliteit

In welke rol; als spreker, interviewer en dagvoorzitter met originele ideeën.
Geen saaie Powerpoints, maar een dynamische interactie vol onverwachte wendingen, waardoor uw gasten gegarandeerd in actie komen en ze aan het denken worden gezet.

Haar droom: een actief en passie vitaal Nederland. En… een twinkeling in de ogen van de ander!
The Voice of Business. Op verzoek speelt ze rustige zelfgeschreven liedjes op de piano of zingt ze swingende bekende hits met bandmuziek. Een afscheidslied of lied passend bij jouw thema?
Daar draait ze haar hand niet voor om. Met haar muziek komt ze dichtbij mensen, zodat uw boodschap treffend overkomt.

Lorraine is directeur van De Unieke Ondernemer, een financieel adviesbureau voor het MKB. Daarnaast heeft ze ruime ervaring in het onderwijs, de hotelwereld en in het bankwezen. En….Lorraine is naast auteur van diverse ondernemersboeken, ook tv-presentatrice in het programma Ondernemen met Passie van RTL7. Kortom een sprankelende, energieke persoonlijkheid die dit met verve overdraagt op anderen!

Thema’s

  • Passie & vitaliteit
  • Hoe krijg ik meer charisma?
  • Talent: ontwikkelen en stimuleren
  • Ondernemersquiz
  • Ondernemersgame
  • Hoe schrijf ik een succesvol financieringsplan?

Onze klanten aan het woord

Samenwerken met de TeeuwenGroep gaat altijd over: meedenken met de klant, zoeken naar wat kan binnen budgetten, proactief handelen, ontzorgen en kwaliteit. Je krijgt absoluut waar voor je geld.

Gaby Stemkens-Wijers

Adviseur Communicatie, Woonwenz

Een bijeenkomst organiseer je niet zomaar. Daar heb je een doel mee. TeeuwenGroep helpt je om een programma samen te stellen dat optimaal bijdraagt aan dát doel. Dat doen ze met een scherp beeld van actuele trends en ontwikkelingen, een ontzettend groot, relevant netwerk én door open en duidelijk samen te werken met mij sprekers en dagvoorzitters zoals ik.
Ivo Joosten

Interim Communicatieadviseur, IVO Business Partner Communicatie

Ik ervaar de TeeuwenGroep als een professionele groep mensen die altijd supergoed meedenken. Zo krijg je de spreker die het best past bij jouw doelstellingen.

Saskia Neven

Adviseur Marktbewerking Communicatie en Coöperatie, Rabobank

Boek vrijblijvend uw oriëntatiegesprek

Kom in contact met onze specialisten, de TeeuwenGroep Sprekersarchitecten. Laat u persoonlijk informeren over de mogelijkheden voor uw (toekomstige) event. Samen bekijken we uw unieke wensen en situatie en stellen we een plan op om uw event tot een daverend succes te maken. 

Heeft u een vraag over deze spreker?
We horen het graag.

"*" indicates required fields

Ik ben op zoek naar... ↓

Alle sprekers
Alle dagvoorzitters
Vrijblijvend advies
Unieke creaties
Meer over ons