Maaike de Reuver als spreker boeken

Voedselveranderaar

Over Maaike de Reuver

Maaike de Reuver (1988) is expert op het gebied van trends, innovaties, duurzame ontwikkelingen en start-ups in de foodservice. Ze treedt op als spreker, dagvoorzitter en moderator.

Maaike de reuver inhuren boeken als spreker

Meer over Maaike de Reuver als spreker

Ondernemer op het gebied van innovaties en start-ups in food & hospitality

In 2011 richtte Maaike WE CANTEEN op, een cateringbedrijf dat traditionele bedrijfsrestaurants omtovert tot food courts waarbij het aanbod wordt verzorgd in samenwerking met lokale ondernemers. Het bedrijf won diverse innovatieprijzen, waar onder de Misset Catering Award voor het meest innovatieve cateringconcept van Nederland. Maaike werd uitgeroepen tot een van de meest veelbelovende ondernemers onder de 25 jaar, en een van de meest invloedrijke personen in de Nederlandse cateringindustrie.

Sinds 2017 is Maaike hoofdredacteur voor inspiratie-platform Food Inspiration. Ze schrijft en vertelt dagelijks over de trends en ontwikkelingen in de wereld van eten, drinken, slapen en gastvrijheid. Het is haar doel om, samen met haar team, mensen die werkzaam zijn in de horeca en de foodservice dagelijks te inspireren met bijzondere verhalen, ideeën en voorbeelden en video’s. Maaike’s expertise ligt in de start-up sector, nieuwe businessmodellen in food, de duurzame voedselkringloop en voedselinnovaties die slimmer, beter of gezonder zijn voor mens, dier en/of milieu.

Thema’s

  • Foodtrends
  • Voedselinnovaties
  • Nieuwe businessmodellen in food
  • Start-ups
  • Duurzaamheid

Onze klanten aan het woord

Samenwerken met de TeeuwenGroep gaat altijd over: meedenken met de klant, zoeken naar wat kan binnen budgetten, proactief handelen, ontzorgen en kwaliteit. Je krijgt absoluut waar voor je geld.

Gaby Stemkens-Wijers

Adviseur Communicatie, Woonwenz

Een bijeenkomst organiseer je niet zomaar. Daar heb je een doel mee. TeeuwenGroep helpt je om een programma samen te stellen dat optimaal bijdraagt aan dát doel. Dat doen ze met een scherp beeld van actuele trends en ontwikkelingen, een ontzettend groot, relevant netwerk én door open en duidelijk samen te werken met mij sprekers en dagvoorzitters zoals ik.
Ivo Joosten

Interim Communicatieadviseur, IVO Business Partner Communicatie

Ik ervaar de TeeuwenGroep als een professionele groep mensen die altijd supergoed meedenken. Zo krijg je de spreker die het best past bij jouw doelstellingen.

Saskia Neven

Adviseur Marktbewerking Communicatie en Coöperatie, Rabobank

Boek vrijblijvend uw oriëntatiegesprek

Kom in contact met onze specialisten, de TeeuwenGroep Sprekersarchitecten. Laat u persoonlijk informeren over de mogelijkheden voor uw (toekomstige) event. Samen bekijken we uw unieke wensen en situatie en stellen we een plan op om uw event tot een daverend succes te maken. 

Heeft u een vraag over deze spreker?
We horen het graag.

"*" indicates required fields

Ik ben op zoek naar... ↓

Alle sprekers
Alle dagvoorzitters
Vrijblijvend advies
Unieke creaties
Meer over ons