Maarten Ducrot als spreker boeken

Zet organisaties op scherp

Over Maarten Ducrot

Op een interactieve manier met anekdotes vanuit de eigen sportervaringen, weet Maarten Ducrot zijn boodschap over te brengen op het publiek. Hij wijst de weg in de verandering van ‘taken uitvoeren’ naar ‘prestaties leveren’!

Maarten-ducrot-spreker-inhuren-boeken

Meer over Maarten Ducrot als spreker

Leiderschap en talentontwikkeling

Voormalig profwielrenner Maarten Ducrot is sinds 1992 actief als zelfstandig organisatieadviseur. Daarnaast is hij commentator bij NOS voor onder meer de Tour de France. Hij studeerde Psychologie van de Organisatie aan de RU van Utrecht, waar hij zich heeft verdiept in sportpsychologie. Zijn loopbaan als beroepswielrenner, met hoogtepunten zoals de WK ploegentijdrit in 1982 en een etappewinst in de Tour de France, zorgde voor een interesse in het effectief functioneren van mensen in organisatie- en teamverband. Maarten heeft zich gespecialiseerd in leiderschap en talentontwikkeling.

Hoe zorg je ervoor dat de focus ligt op succesvol gedrag, in plaats van op resultaat? Hoe boor je talent aan binnen een professionele omgeving, zodanig dat prestaties, veranderingen en ontwikkeling van binnenuit komen? In zijn presentatie Van binnenuit presteren inspireert Maarten om veranderingen in organisaties als prestaties te zien die mensen zelf willen leveren, in plaats van taken die zij moeten vervullen. Moetisme, iets doen omdat het moet en niet omdat je ervoor hebt gekozen, is fnuikend voor elke prestatie. Contact maken en samenwerken om succesvolle dingen te bereiken voor de organisatie is het uitgangspunt!

Thema’s

  • Leiderschap en talentontwikkeling
  • Workshopleider en dagvoorzitter

Onze klanten aan het woord

Samenwerken met de TeeuwenGroep gaat altijd over: meedenken met de klant, zoeken naar wat kan binnen budgetten, proactief handelen, ontzorgen en kwaliteit. Je krijgt absoluut waar voor je geld.

Gaby Stemkens-Wijers

Adviseur Communicatie, Woonwenz

Een bijeenkomst organiseer je niet zomaar. Daar heb je een doel mee. TeeuwenGroep helpt je om een programma samen te stellen dat optimaal bijdraagt aan dát doel. Dat doen ze met een scherp beeld van actuele trends en ontwikkelingen, een ontzettend groot, relevant netwerk én door open en duidelijk samen te werken met mij sprekers en dagvoorzitters zoals ik.
Ivo Joosten

Interim Communicatieadviseur, IVO Business Partner Communicatie

Ik ervaar de TeeuwenGroep als een professionele groep mensen die altijd supergoed meedenken. Zo krijg je de spreker die het best past bij jouw doelstellingen.

Saskia Neven

Adviseur Marktbewerking Communicatie en Coöperatie, Rabobank

Boek vrijblijvend uw oriëntatiegesprek

Kom in contact met onze specialisten, de TeeuwenGroep Sprekersarchitecten. Laat u persoonlijk informeren over de mogelijkheden voor uw (toekomstige) event. Samen bekijken we uw unieke wensen en situatie en stellen we een plan op om uw event tot een daverend succes te maken. 

Heeft u een vraag over deze spreker?
We horen het graag.

"*" indicates required fields

Ik ben op zoek naar... ↓

Alle sprekers
Alle dagvoorzitters
Vrijblijvend advies
Unieke creaties
Meer over ons