Maarten Steinbuch als spreker of dagvoorzitter boeken

Hoogleraar TU Eindhoven

Over Maarten Steinbuch

Maarten Steinbuch is hoogleraar aan de Technische Universiteit Eindhoven. Hij doet met zijn groep onderzoek naar robots voor de zorgsector (zijn team is wereldkampioen voetballende robots) en voor de industrie. Hij schetst een fascinerend beeld over de toekomst van de zorg en met name de ouderenzorg en geeft daarbij veel praktische voorbeelden. Ook werkt hij aan elektrisch vervoer, zelfrijdende autotechniek en kernfusie. Het boeken van Maarten zal uw publiek verbijsteren en informeren door zijn enorme kennis over robotica.

Maarten steinbuch inhuren boeken

Wat vonden anderen van Maarten Steinbuch als spreker?

Recensie

Maarten is een veelgevraagd en ervaren spreker. Ontdek wat anderen vonden van hun geboekte sprekersevent met Maarten.

Recensie sprekersarchitecten

Manon van Dijk

Vereniging ROB

Erg interessant

“De presentatie van Maarten was erg interessant. We vonden het met name prettig dat de
presentatie inhoudelijk ook afgestemd was met de tweede spreker voor die middag. Het
verhaal van Maarten was vrij algemeen en de spreker die daarna kwam ging dieper in op
consequenties voor ons werkgebied. Ik heb van de deelnemers ook alleen maar
enthousiaste reacties gehoord.”

Meer over Maarten Steinbuch als spreker

Zorgzame robots en slimme auto’s

Maarten Steinbuch heeft een achtergrond in werktuigbouwkunde. Na jarenlang in de industrie gewerkt te hebben, is hij tegenwoordig al meer dan 15 jaar hoogleraar. Hij is betrokken bij een aantal start-ups, zoals die op het gebied van chirurgische robots. Hij is de eerste winnaar van de KIvI Academic Society Award vanwege zijn bijdrage aan maatschappelijk belangrijke technologische ontwikkelingen. Hij weet de verbinding te leggen tussen zijn universitaire onderzoek en projecten binnen en buiten de universiteit. De laagdrempelige en aansprekende wijze waarop hij kinderen, studenten, het bedrijfsleven en anderen hierin weet mee te nemen, heeft ertoe geleid dat hij diverse keren de Best Teacher Award mocht ontvangen. Bovendien heeft zijn onderzoeksgroep recent voor de tweede maal de “excellentie status” verkregen van een internationale wetenschappelijke commissie. In 2016 won hij de prestigieuze Simon Stevin Meesterprijs voor de manier waarop hij bruggen slaat tussen wetenschap en bedrijfsleven, en die samen laat optrekken om maatschappelijke vraagstukken op te lossen.

Sinds 2018 schrijft hij samen met Carlo van de Weijer wekelijks columns voor het FD. Er zijn inmiddels twee boeken verschenen die een bundeling van deze columns bevatten: Vooruit, de toekomst van mobiliteit uit 2020 en het in 2022 verschenen Verder Vooruit.

Maarten spreekt vaak voor grote groepen, en gebruikt veel voorbeelden uit de praktijk. Hij weet de snelle technologische ontwikkelingen op het gebied van digitalisering, slimme robots en auto’s op een uitdagende en inspirerende manier uit te leggen. Ook kan hij op een natuurlijke manier de discussie met de zaal activeren als dagvoorzitter.

Thema

  • Zorgzame robots en slimme auto’s

Onze klanten aan het woord

Samenwerken met de TeeuwenGroep gaat altijd over: meedenken met de klant, zoeken naar wat kan binnen budgetten, proactief handelen, ontzorgen en kwaliteit. Je krijgt absoluut waar voor je geld.

Gaby Stemkens-Wijers

Adviseur Communicatie, Woonwenz

Een bijeenkomst organiseer je niet zomaar. Daar heb je een doel mee. TeeuwenGroep helpt je om een programma samen te stellen dat optimaal bijdraagt aan dát doel. Dat doen ze met een scherp beeld van actuele trends en ontwikkelingen, een ontzettend groot, relevant netwerk én door open en duidelijk samen te werken met mij sprekers en dagvoorzitters zoals ik.
Ivo Joosten

Interim Communicatieadviseur, IVO Business Partner Communicatie

Ik ervaar de TeeuwenGroep als een professionele groep mensen die altijd supergoed meedenken. Zo krijg je de spreker die het best past bij jouw doelstellingen.

Saskia Neven

Adviseur Marktbewerking Communicatie en Coöperatie, Rabobank

Boek vrijblijvend uw oriëntatiegesprek

Kom in contact met onze specialisten, de TeeuwenGroep Sprekersarchitecten. Laat u persoonlijk informeren over de mogelijkheden voor uw (toekomstige) event. Samen bekijken we uw unieke wensen en situatie en stellen we een plan op om uw event tot een daverend succes te maken. 

Heeft u een vraag over deze spreker?
We horen het graag.

Ik ben op zoek naar... ↓

Alle sprekers
Alle dagvoorzitters
Vrijblijvend advies
Unieke creaties
Meer over ons