Maarten van der Weijden als spreker boeken

De maakbaarheid van succes

Over Maarten van der Weijden

Maarten kreeg in 2001 de diagnose kanker (acute lymfatische leukemie) en had het geluk te herstellen. Maarten zijn visie op het hebben van kanker is dat je domme, domme pech hebt en dat het geen kwestie is van ‘vechten’ om te kunnen herstellen. 

Maarten won in 2008 het olympisch goud bij de 10 km open water zwemmen.

Maarten heeft zijn eigen stichting, de Maarten van der Weijden Foundation. In minder dan een jaar heeft de stichting ruim 11 miljoen euro ingezameld voor kankeronderzoek. Maarten zwom hiervoor de Elfstedentocht in 2018 en 2019, waarbij hij in 2018 na 163 km niet meer verder kon en in 2019 de volledige tocht van 195 km uitzwom.

Maarten van de weijden spreker inhuren boeken

Meer over Maarten van der Weijden als spreker

De maakbaarheid van succes

Ook tijdens onzekere tijden, geldt voor Maarten dat geluk samenhangt met het stellen van doelen en deze bereiken. Maarten wil met zijn verhaal graag anderen inspireren om ook het beste uit zichzelf te halen, zowel op persoonlijk als professioneel vlak. Dat dit niet altijd zonder slag of stoot gaat, hoort voor Maarten bij het leven. Net als het accepteren van pech. Maartens verhaal is persoonlijk en oprecht, zonder al te veel poespas. 

Thema’s

  • De maakbaarheid van succes
  • Bereiken van consistent en duurzaam succes

Onze klanten aan het woord

Samenwerken met de TeeuwenGroep gaat altijd over: meedenken met de klant, zoeken naar wat kan binnen budgetten, proactief handelen, ontzorgen en kwaliteit. Je krijgt absoluut waar voor je geld.

Gaby Stemkens-Wijers

Adviseur Communicatie, Woonwenz

Een bijeenkomst organiseer je niet zomaar. Daar heb je een doel mee. TeeuwenGroep helpt je om een programma samen te stellen dat optimaal bijdraagt aan dát doel. Dat doen ze met een scherp beeld van actuele trends en ontwikkelingen, een ontzettend groot, relevant netwerk én door open en duidelijk samen te werken met mij sprekers en dagvoorzitters zoals ik.
Ivo Joosten

Interim Communicatieadviseur, IVO Business Partner Communicatie

Ik ervaar de TeeuwenGroep als een professionele groep mensen die altijd supergoed meedenken. Zo krijg je de spreker die het best past bij jouw doelstellingen.

Saskia Neven

Adviseur Marktbewerking Communicatie en Coöperatie, Rabobank

Boek vrijblijvend uw oriëntatiegesprek

Kom in contact met onze specialisten, de TeeuwenGroep Sprekersarchitecten. Laat u persoonlijk informeren over de mogelijkheden voor uw (toekomstige) event. Samen bekijken we uw unieke wensen en situatie en stellen we een plan op om uw event tot een daverend succes te maken. 

Heeft u een vraag over deze spreker?
We horen het graag.

"*" indicates required fields

Ik ben op zoek naar... ↓

Alle sprekers
Alle dagvoorzitters
Vrijblijvend advies
Unieke creaties
Meer over ons