Maarten van Rossem als spreker boeken

Internationaal en nationaal expert

Over Maarten van Rossem

De bekende Nederlandse historicus én schrijver Professor dr. Maarten van Rossem verschijnt regelmatig op de televisie, waar hij zijn commentaar geeft op politieke en culturele zaken.

Maarten van Rossem was te zien in Van Rossem for President, waarin hij op campagne ging door de VS. Van zijn hand verschenen bij Nieuw Amsterdam: De wereld volgens Maarten van Rossem, Drie oorlogen, In Amerika, Waarom is de burger boos?, Kapitalisme zonder remmen, Wie zijn wij? en Nederland volgens Maarten van Rossem.

Maarten-van-rossem-boeken-inhuren-spreker

Meer over Maarten van Rossem als spreker

De rol van de supermachten in de wereld

Hij was in 2012 jurylid bij het programma De Slimste Mens, waar hij steevast op dezelfde stoel zat. Hij vertelde in Het Parool dat hij daar prima op zijn plek zit. ‘Ik hoef weinig te doen. Ik zit op een stoel en als mij wat gevraagd wordt, geef ik commentaar. En als ik het niet weet, zeg ik niets.’ Hij zou zelf niet mee willen doen als deelnemer. ‘Ik ben er niet goed in. Ik ben ook jurylid geweest bij De grote geschiedenis quiz, waar sommige kandidaten afgingen als een gieter.’ Ook was hij hij te zien in het programma Hier zijn de Van Rossems. In deze serie wandelde Maarten met zijn broer Vincent en zus Sis door zes steden.

In zijn presentatie Een gelukkig land, met een slecht humeur neemt hij op een originele en relativerende manier de Nederlandse economie en politiek op de hak.

De podcasts met Maarten van Rossem en Tom Jessen zijn zeer populair. In maart 2021 mochten we de miljoenste luisteraar begroeten. Regelmatig komt deze podcast bij de top 5 van best beluisterde podcasts.

Ook organiseren wij webinars met Maarten van Rossem die een hoge waardering krijgen. Het webinar van 20 mei 2021 gaat over de rol van de Supermachten in de wereld. Het gaat over de toekomst van de wereldmachten de Verenigde Staten, de EU, China en Rusland. Aanmelden kan via deze link. Er is alle gelegenheid om vragen te stellen.

De combinatie van zijn vakinhoudelijke kennis en zijn bijzondere sprekerstalenten maken van Maarten van Rossem een geliefd spreker die er in slaagt om zijn publiek te verrassen en te laten lachen.

Thema’s

  • De rol van de supermachten in de wereld
  • Waarom zijn we een gelukkig land, met een slecht humeur?
  • Hoe het Westen zo welvarend kon worden
  • Ondernemerslessen uit de Gouden Eeuw
  • Typisch Nederland, van uitzonderlijk verleden naar uitzonderlijk heden

Onze klanten aan het woord

Samenwerken met de TeeuwenGroep gaat altijd over: meedenken met de klant, zoeken naar wat kan binnen budgetten, proactief handelen, ontzorgen en kwaliteit. Je krijgt absoluut waar voor je geld.

Gaby Stemkens-Wijers

Adviseur Communicatie, Woonwenz

Een bijeenkomst organiseer je niet zomaar. Daar heb je een doel mee. TeeuwenGroep helpt je om een programma samen te stellen dat optimaal bijdraagt aan dát doel. Dat doen ze met een scherp beeld van actuele trends en ontwikkelingen, een ontzettend groot, relevant netwerk én door open en duidelijk samen te werken met mij sprekers en dagvoorzitters zoals ik.
Ivo Joosten

Interim Communicatieadviseur, IVO Business Partner Communicatie

Ik ervaar de TeeuwenGroep als een professionele groep mensen die altijd supergoed meedenken. Zo krijg je de spreker die het best past bij jouw doelstellingen.

Saskia Neven

Adviseur Marktbewerking Communicatie en Coöperatie, Rabobank

Boek vrijblijvend uw oriëntatiegesprek

Kom in contact met onze specialisten, de TeeuwenGroep Sprekersarchitecten. Laat u persoonlijk informeren over de mogelijkheden voor uw (toekomstige) event. Samen bekijken we uw unieke wensen en situatie en stellen we een plan op om uw event tot een daverend succes te maken. 

Heeft u een vraag over deze spreker?
We horen het graag.

"*" indicates required fields

Ik ben op zoek naar... ↓

Alle sprekers
Alle dagvoorzitters
Vrijblijvend advies
Unieke creaties
Meer over ons