Margreet Spijker als dagvoorzitter boeken

Presentatie- en interviewtrainer

Over Margreet Spijker

Margreet Spijker is uitstekend op de hoogte van de belangrijke nieuwsontwikkelingen in binnen- en buitenland, de financiële wereld en de media. Haar innemende persoonlijkheid in combinatie met inhoud en scherpte maakt haar tot een veelgevraagde spreker en dagvoorzitter.

Margreet Spijker is presentatie- en interviewtrainer van de bekende gezichten bij NPO 1 en NPO 2. Daarnaast is zij communicatie-expert van de campus van DPG en traint zij Jong Talent bij de publieke regionale omroepen. Margreet heeft veel ervaring opgedaan met webinars en geeft trainingen over communiceren en presenteren, al dan niet met een camera erbij. Haar specialiteit is het vergroten van zelfvertrouwen bij sprekers en managers.

Margreet spijker spreker inhuren boeken

Meer over Margreet Spijker als dagvoorzitter 

Presentatie- en interviewtrainer

Margreet zal een eigen podcast uitbrengen, getiteld Niet Verzonnen, met verhalen over verwondering om onverwachte ervaringen die mensen zelf niet kunnen verklaren. De verhalenvertellers zijn allerlei mensen, zoals burgers, managers, CEO’s en wetenschappers.

Decennia lang presenteerde Margreet Spijker nieuwsprogramma’s op radio en televisie, waaronder WNL op Zaterdag, het economisch onderzoeksprogramma Stand van Nederland, het debatprogramma Opiniemakers en Allemaal Familie over familiebedrijven.

Het grote publiek kent Margreet Spijker als het gezicht van het RTL Half Acht Nieuws, dat een dagelijks bereik heeft van meer dan een miljoen kijkers. Ze werkte zestien jaar bij RTL en was, voordat ze anchor werd van het belangrijkste nieuwsprogramma bij de commerciële zender, ook presentator bij het programma Editie NL en voor het zakelijke en financiële nieuwsprogramma RTL Z.

Margreet Spijker is verrassend veelzijdig en breed geïnteresseerd. Dat zie je terug in haar presentaties en dagvoorzitterschappen, waarbij liefde en aandacht voor mensen steeds centraal staat.

Thema

  • Presentatie- en interviewtraining

Onze klanten aan het woord

Samenwerken met de TeeuwenGroep gaat altijd over: meedenken met de klant, zoeken naar wat kan binnen budgetten, proactief handelen, ontzorgen en kwaliteit. Je krijgt absoluut waar voor je geld.

Gaby Stemkens-Wijers

Adviseur Communicatie, Woonwenz

Een bijeenkomst organiseer je niet zomaar. Daar heb je een doel mee. TeeuwenGroep helpt je om een programma samen te stellen dat optimaal bijdraagt aan dát doel. Dat doen ze met een scherp beeld van actuele trends en ontwikkelingen, een ontzettend groot, relevant netwerk én door open en duidelijk samen te werken met mij sprekers en dagvoorzitters zoals ik.
Ivo Joosten

Interim Communicatieadviseur, IVO Business Partner Communicatie

Ik ervaar de TeeuwenGroep als een professionele groep mensen die altijd supergoed meedenken. Zo krijg je de spreker die het best past bij jouw doelstellingen.

Saskia Neven

Adviseur Marktbewerking Communicatie en Coöperatie, Rabobank

Boek vrijblijvend uw oriëntatiegesprek

Kom in contact met onze specialisten, de TeeuwenGroep Sprekersarchitecten. Laat u persoonlijk informeren over de mogelijkheden voor uw (toekomstige) event. Samen bekijken we uw unieke wensen en situatie en stellen we een plan op om uw event tot een daverend succes te maken. 

Heeft u een vraag over deze spreker?
We horen het graag.

Ik ben op zoek naar... ↓

Alle sprekers
Alle dagvoorzitters
Vrijblijvend advies
Unieke creaties
Meer over ons