Margriet Sitskoorn als spreker boeken

Een reis door het brein

Over Margriet Sitskoorn

Prof.dr. Margriet Sitskoorn is hoogleraar klinische neuropsychologie aan de Tilburg University en BIG geregistreerd klinisch neuropsycholoog. Tevens is zij Hoofd departement Cognitieve Neuropsychologie, Tilburg University.

Haar onderzoek richt zich op de relatie tussen hersenen en gedrag en spitst zich toe op hoe gedrag en omgeving, invloed op de hersenen uitoefenen en hoe men op deze manier de emoties, vaardigheden en het gedrag van gezonde mensen en patiënten kan beïnvloeden en optimaliseren.

Margriet sitskoorn spreker inhuren

Meer over Margriet Sitskoorn als spreker

Een reis door het brein

Sitskoorn is een veelgevraagd spreker en adviseur en een expert waar verschillende media ten aanzien van verscheidene onderwerpen een beroep op doen; Televisie, o.a. Jinek, Op1, WNL zondag; Tijdschriften, o.a. Quest, JAN, Margriet, Flow etc.; Kranten o.a. NRC, AD, Volkskrant, FD etc.; Podcasts zenders; TopSport Community, Kunststof, BNR etc.

Zij schreef bestsellers als  “Het maakbare brein”, “ Passies van het brein en “Ik wil iets van jou, jij wilt iets van mij”, “IK²”, “HersenHack”,  “50+ brein” en het “Het SUPERBREIN-geheim”.

Binnenkort komt haar nieuwe boek “Tijd tekort, tijd genoeg” uit. In dit boek ontrafelt ze onze strijd met de tijd en leert ons tijd genoeg te hebben. Het boek zal eind november 2022 beschikbaar zijn.

Thema

  • Een reis door het brein
  • Het brein en het nieuwe normaal
  • Hoe zorg je voor een fit brein
  • Het 50+ brein

Onze klanten aan het woord

Samenwerken met de TeeuwenGroep gaat altijd over: meedenken met de klant, zoeken naar wat kan binnen budgetten, proactief handelen, ontzorgen en kwaliteit. Je krijgt absoluut waar voor je geld.

Gaby Stemkens-Wijers

Adviseur Communicatie, Woonwenz

Een bijeenkomst organiseer je niet zomaar. Daar heb je een doel mee. TeeuwenGroep helpt je om een programma samen te stellen dat optimaal bijdraagt aan dát doel. Dat doen ze met een scherp beeld van actuele trends en ontwikkelingen, een ontzettend groot, relevant netwerk én door open en duidelijk samen te werken met mij sprekers en dagvoorzitters zoals ik.
Ivo Joosten

Interim Communicatieadviseur, IVO Business Partner Communicatie

Ik ervaar de TeeuwenGroep als een professionele groep mensen die altijd supergoed meedenken. Zo krijg je de spreker die het best past bij jouw doelstellingen.

Saskia Neven

Adviseur Marktbewerking Communicatie en Coöperatie, Rabobank

Boek vrijblijvend uw oriëntatiegesprek

Kom in contact met onze specialisten, de TeeuwenGroep Sprekersarchitecten. Laat u persoonlijk informeren over de mogelijkheden voor uw (toekomstige) event. Samen bekijken we uw unieke wensen en situatie en stellen we een plan op om uw event tot een daverend succes te maken. 

Heeft u een vraag over deze spreker?
We horen het graag.

"*" indicates required fields

Ik ben op zoek naar... ↓

Alle sprekers
Alle dagvoorzitters
Vrijblijvend advies
Unieke creaties
Meer over ons