Maria van der Heijden als spreker boeken

Directeur MVO Nederland

Over Maria van der Heijden

Maria van der Heijden geeft presentaties, waarin ze het belang van internationale duurzaamheids wetgeving voor bedrijven met veel enthousiasme toelicht.  Het boeken van Maria verandert jouw event in een onvergetelijke ervaring voor uw gasten. Door haar ervaring en geweldige prestaties weet Maria het publiek nieuwe inzichten te geven op het gebied van duurzaamheid. Maria helpt mee aan een duurzame toekomst voor uw organisatie.

Maria-van-der-heijden-spreker-inhuren-boeken

Wat vonden anderen van Maria van der Heijden als spreker?

Recensie

Maria is een veelgevraagd en ervaren spreker. Ontdek wat anderen vonden van hun geboekte sprekersevent met Maria.

recensie sprekersarchitecten teeuwengroep

Jeroen Warnier

Policy Advisor / Projectmanager bij Maastricht University

Een aanrader!

“Tijdens de door de Universiteit van Maastricht georganiseerde bijeenkomst met het
thema: Global Leadership on Climate Change op 8 juni 2022 was Maria van der Heijden een
zeer gewaardeerde dagvoorzitter. Met veel kennis van zaken gaf zij dynamiek aan de
discussie en zorgde voor pakkende samenvattingen. Een aanrader!”

Meer over Maria van der Heijden als spreker

Op weg naar een duurzame wereld

 Samen met Ellen Tacoma heeft Maria van der Heijden vijftien jaar geleden Women on Wings opgericht. Gedurende deze periode heeft de stichting bijna 300.000 banen voor vrouwen gecreëerd op het Indiase platteland. In de wetenschap dat werk en inkomen voor vrouwen dé manier is om de armoedespiraal te doorbreken, is het doel gesteld om een miljoen banen te realiseren. Maria weet als geen ander dat deze banen niet alleen een directe impact hebben op het leven van deze vrouwen; het biedt ook betere educatie en gezondere voeding aan ruim 840.000 kinderen.

Sinds 2016 is Maria van der Heijden directeur-bestuurder van MVO Nederland, het grootste duurzame bedrijvennetwerk van Europa. Met een ervaring van ruim 35 jaar in het nationale en internationale bedrijfsleven is ze een expert op het gebied van leiderschap in de transitie naar een duurzame economie. Denk hierbij aan inclusiviteit, biodiversiteit, echte prijzen, transparante ketens en andere thema’s uit de Nieuwe Economie Index (NEx).

Maria van der Heijden geeft presentaties, waarin ze het belang van internationale duurzaamheidswetgeving voor bedrijven met veel enthousiasme toelicht. Reputatie wordt steeds minder bepaald door handige marketingtechnieken, maar door klanten te laten ervaren dat je maatschappelijk verantwoord handelt. 

Ook is Maria inzetbaar als dagvoorzitter. Op dynamische wijze koppelt zij een grondige voorbereiding aan een prettige interactie met het publiek.

Thema

  • Op weg naar een duurzame wereld

Onze klanten aan het woord

Samenwerken met de TeeuwenGroep gaat altijd over: meedenken met de klant, zoeken naar wat kan binnen budgetten, proactief handelen, ontzorgen en kwaliteit. Je krijgt absoluut waar voor je geld.

Gaby Stemkens-Wijers

Adviseur Communicatie, Woonwenz

Een bijeenkomst organiseer je niet zomaar. Daar heb je een doel mee. TeeuwenGroep helpt je om een programma samen te stellen dat optimaal bijdraagt aan dát doel. Dat doen ze met een scherp beeld van actuele trends en ontwikkelingen, een ontzettend groot, relevant netwerk én door open en duidelijk samen te werken met mij sprekers en dagvoorzitters zoals ik.
Ivo Joosten

Interim Communicatieadviseur, IVO Business Partner Communicatie

Ik ervaar de TeeuwenGroep als een professionele groep mensen die altijd supergoed meedenken. Zo krijg je de spreker die het best past bij jouw doelstellingen.

Saskia Neven

Adviseur Marktbewerking Communicatie en Coöperatie, Rabobank

Boek vrijblijvend uw oriëntatiegesprek

Kom in contact met onze specialisten, de TeeuwenGroep Sprekersarchitecten. Laat u persoonlijk informeren over de mogelijkheden voor uw (toekomstige) event. Samen bekijken we uw unieke wensen en situatie en stellen we een plan op om uw event tot een daverend succes te maken. 

Heeft u een vraag over deze spreker?
We horen het graag.

Ik ben op zoek naar... ↓

Alle sprekers
Alle dagvoorzitters
Vrijblijvend advies
Unieke creaties
Meer over ons