Marc Lammers als spreker boeken

Hoe wordt coaching binnen uw organisatie ingezet?

Over Marc Lammers

Marc Lammers is niet alleen een fervent sportman, hij is ook een unieke innovator. Van zijn hand zijn hockeyvernieuwingen zoals het lammeren, de Sinterklaas-sticken de videobril. Van 2001 tot 2008 was hij bondscoach van het Nederlands dameshockeyelftal. Ondanks menige crisis won hij het Europees Kampioenschap (2003), de Champions Trophy (2004), het Europees Kampioenschap (2005), het Wereldkampioenschap (2006), de Champions Trophy (2007) en uiteindelijk de Olympische Spelen (2008). Hij is o.a. adviseur bij de Heren hockey hoofdklasser Bloemendaal geweest.

Marc-lammers-inhuren-boeken

Meer over Marc Lammers als spreker

Hoe wordt coaching binnen uw organisatie ingezet?

Inmiddels heeft ook de voetbalwereld hem ontdekt. Bij grote clubs als Chelsea en Manchester United heeft hij zijn visie uitgedragen. De legendarische Manchester United manager Alex Ferguson maakt dankbaar gebruik van zijn advies. Omgekeerd heeft ook Marc Lammers veel geleerd van sire Alex, zoals het continu verfrissen van je elftal door afscheid te nemen van spelers die net over de top zijn. In 2011 werd hij commissaris bij betaald voetbalclub FC Den Bosch met als plan ook daar vernieuwingen aan te brengen. In 2012 werd hij gekozen tot hockeycoach van het jaar omdat hij de heren van hoofdklasse Den Bosch na de winterstop vanuit een kansloze positie toch voor de hoofdklasse kon behouden. In 2012 werd hij bondscoach van het Belgisch heren hockeyteam waarmee hij wederom succesvol was. Hij gaf een grote stimulans aan de ontwikkeling van het Belgisch hockey. In 2014 stopte hij als coach in België onder meer omdat hij meer tijd wil besteden aan andere zaken.

Thema’s

  • Hoe wordt coaching binnen uw organisatie ingezet?
  • Coachen doe je samen
  • Yes een crisis
  • Ever change a winning team
  • Het winnende team

Onze klanten aan het woord

Samenwerken met de TeeuwenGroep gaat altijd over: meedenken met de klant, zoeken naar wat kan binnen budgetten, proactief handelen, ontzorgen en kwaliteit. Je krijgt absoluut waar voor je geld.

Gaby Stemkens-Wijers

Adviseur Communicatie, Woonwenz

Een bijeenkomst organiseer je niet zomaar. Daar heb je een doel mee. TeeuwenGroep helpt je om een programma samen te stellen dat optimaal bijdraagt aan dát doel. Dat doen ze met een scherp beeld van actuele trends en ontwikkelingen, een ontzettend groot, relevant netwerk én door open en duidelijk samen te werken met mij sprekers en dagvoorzitters zoals ik.
Ivo Joosten

Interim Communicatieadviseur, IVO Business Partner Communicatie

Ik ervaar de TeeuwenGroep als een professionele groep mensen die altijd supergoed meedenken. Zo krijg je de spreker die het best past bij jouw doelstellingen.

Saskia Neven

Adviseur Marktbewerking Communicatie en Coöperatie, Rabobank

Gerelateerde sprekers

Andre Brouwers

André Brouwers is sinds 1986 actief op de internationale financiële markten. Hij was o.a. als trader en vermogensbeheerder werkzaam bij gerenommeerde partijen als Reuter, Rabobank, VDM en hegde fund Transtrend.

Alex Klein

André Brouwers is sinds 1986 actief op de internationale financiële markten. Hij was o.a. als trader en vermogensbeheerder werkzaam bij gerenommeerde partijen als Reuter, Rabobank, VDM en hegde fund Transtrend.

André Brouwers

André Brouwers is sinds 1986 actief op de internationale financiële markten. Hij was o.a. als trader en vermogensbeheerder werkzaam bij gerenommeerde partijen als Reuter, Rabobank, VDM en hegde fund Transtrend.

Andere onderwerpen van De TeeuwenGroep

Innovatie & Trends
TeeuwenGroep heeft een divers aanbod van sprekers op het gebied van innovatie en trends. Deze sprekers kunnen het publiek tijdens een bijeenkomst meenemen in de interessante wereld van de veranderende trends en innovaties. Door de continue veranderingen in de markt is dit een onderwerp dat steeds actueel is.

Tech 
TeeuwenGroep heeft een divers aanbod aan sprekers. Zij kunnen hun publiek meenemen in de relevante onderwerpen van dit moment op het gebied van technologie en ICT. De sprekers gaan vanuit hun eigen ervaringen en inzichten dieper in op verschillende innovaties en mogelijkheden binnen de technologie en ICT wereld.

Zorg
TeeuwenGroep heeft een gevarieerd aanbod van zorgsprekers. Zij kunnen het publiek meenemen in de relevante onderwerpen van dit moment. De sprekers gaan vanuit hun eigen ervaringen dieper in op de verschillende aspecten van de zorg. Onderwerpen die aan bod komen zijn bijvoorbeeld technologisering, vitaliteit en de ouder wordende mens.

Boek vrijblijvend uw oriëntatiegesprek

Kom in contact met onze specialisten, de TeeuwenGroep Sprekersarchitecten. Laat u persoonlijk informeren over de mogelijkheden voor uw (toekomstige) event. Samen bekijken we uw unieke wensen en situatie en stellen we een plan op om uw event tot een daverend succes te maken. 

Heeft u een vraag over deze spreker?
We horen het graag.

Ik ben op zoek naar... ↓

Alle sprekers
Alle dagvoorzitters
Vrijblijvend advies
Unieke creaties
Meer over ons