Mark van Baal als spreker boeken

Energietransitie

Over Mark van Baal

Mark van Baal is een man met een missie: klimaatverandering stoppen door te zorgen dat de olie-industrie grootschalig gaat investeren in duurzame energie. Hij is het bewijs dat een individu de wereld kan veranderen. Zijn motto hierbij is: Think different and just do it. Met Follow This, een beweging van bijna vijfduizend groene aandeelhouders, kreeg hij het roer om bij Shell, omdat hij grote institutionele beleggers achter deze missie kreeg. Nu hij bij Shell heeft bewezen dat deze aanpak werkt, richt Follow This zich op meer oliebedrijven.

Mark van baal inhuren boeken

Meer over Mark van Baal als spreker

Think different and just do it

Mark van Baal studeerde werktuigbouwkunde in Delft en was marineofficier, internationaal salesmanager en energiejournalist voordat hij zijn missie vond. Hij woont met zijn vrouw Marijke en hun zoon Barend in Amsterdam.

Thema’s

  • Think different and just do it
  • De toekomst van de energiemarkt
  • Duurzaam ondernemen en duurzaam gedrag
  • Disruptieve innovatie
  • Hoe maak je een groot doel praktisch haalbaar?
  • Verandermanagement: Hoe verander je van strategie?
  • Hoe kom je in de media? Van New York Times tot alle Nederlandse kranten

Onze klanten aan het woord

Samenwerken met de TeeuwenGroep gaat altijd over: meedenken met de klant, zoeken naar wat kan binnen budgetten, proactief handelen, ontzorgen en kwaliteit. Je krijgt absoluut waar voor je geld.

Gaby Stemkens-Wijers

Adviseur Communicatie, Woonwenz

Een bijeenkomst organiseer je niet zomaar. Daar heb je een doel mee. TeeuwenGroep helpt je om een programma samen te stellen dat optimaal bijdraagt aan dát doel. Dat doen ze met een scherp beeld van actuele trends en ontwikkelingen, een ontzettend groot, relevant netwerk én door open en duidelijk samen te werken met mij sprekers en dagvoorzitters zoals ik.
Ivo Joosten

Interim Communicatieadviseur, IVO Business Partner Communicatie

Ik ervaar de TeeuwenGroep als een professionele groep mensen die altijd supergoed meedenken. Zo krijg je de spreker die het best past bij jouw doelstellingen.

Saskia Neven

Adviseur Marktbewerking Communicatie en Coöperatie, Rabobank

Boek vrijblijvend uw orientatiegesprek

Kom in contact met onze specialisten, de TeeuwenGroep Sprekersarchitecten. Laat u persoonlijk informeren over de mogelijkheden voor uw (toekomstige) event. Samen bekijken we uw unieke wensen en situatie en stellen we een plan op om uw event tot een daverend succes te maken. 

Heeft u een vraag over deze spreker?
We horen het graag.

Ik ben op zoek naar... ↓

Alle sprekers
Alle dagvoorzitters
Vrijblijvend advies
Unieke creaties
Meer over ons