Martijn van Helvert als spreker of dagvoorzitter boeken

Help! Vrijwilligers teveel

Over Martijn van Helvert

Martijn van Helvert heeft zich verdiept in de benadering van mensen voor het vrijwilligerswerk. Zelf is deze oud-docent Geschiedenis altijd in de weer met vrijwilligerswerk in het verenigingsleven, in de kerk en in de politiek. Hij is naar de VS geweest om de campagne van Obama en McCain te bestuderen en te vergelijken. De benadering en inzet van vrijwilligers is inspirerend geweest. De Amerikaanse lessen heeft hij vertaald naar Nederlandse begrippen. En wat blijkt? Het werkt! Kampt u met een tekort aan vrijwilligers? Heeft u ook het idee dat ze niet te krijgen zijn? Martijn laat u in een enthousiasmerende lezing zien hoe het wel kan.

Martijn van helvert spreker inhuren boeken

Meer over Martijn van Helvert als spreker

Help! Vrijwilligers teveel

Hij toont u de door hem behaalde successen tijdens politieke campagnes voor het Europees Parlement en Tweede Kamer verkiezingen. Martijn van Helvert is ook een sterke dagvoorzitter. Hij maakt netelige onderwerpen bespreekbaar en weet iedereen bij de les te houden.

In 2010 is hij gekozen tot lijsttrekker voor het CDA bij de Provinciale Statenverkiezingen in Limburg. In 2014 is hij Tweede Kamerlid geworden. 

Thema’s

  • Help vrijwilligers te veel…
  • Enthousiasmerend lesgeven aan pubers
  • Wijze lessen uit de historie voor hedendaagse leiders

Onze klanten aan het woord

Samenwerken met de TeeuwenGroep gaat altijd over: meedenken met de klant, zoeken naar wat kan binnen budgetten, proactief handelen, ontzorgen en kwaliteit. Je krijgt absoluut waar voor je geld.

Gaby Stemkens-Wijers

Adviseur Communicatie, Woonwenz

Een bijeenkomst organiseer je niet zomaar. Daar heb je een doel mee. TeeuwenGroep helpt je om een programma samen te stellen dat optimaal bijdraagt aan dát doel. Dat doen ze met een scherp beeld van actuele trends en ontwikkelingen, een ontzettend groot, relevant netwerk én door open en duidelijk samen te werken met mij sprekers en dagvoorzitters zoals ik.
Ivo Joosten

Interim Communicatieadviseur, IVO Business Partner Communicatie

Ik ervaar de TeeuwenGroep als een professionele groep mensen die altijd supergoed meedenken. Zo krijg je de spreker die het best past bij jouw doelstellingen.

Saskia Neven

Adviseur Marktbewerking Communicatie en Coöperatie, Rabobank

Boek vrijblijvend uw oriëntatiegesprek

Kom in contact met onze specialisten, de TeeuwenGroep Sprekersarchitecten. Laat u persoonlijk informeren over de mogelijkheden voor uw (toekomstige) event. Samen bekijken we uw unieke wensen en situatie en stellen we een plan op om uw event tot een daverend succes te maken. 

Heeft u een vraag over deze spreker?
We horen het graag.

"*" indicates required fields

Ik ben op zoek naar... ↓

Alle sprekers
Alle dagvoorzitters
Vrijblijvend advies
Unieke creaties
Meer over ons