Martin van den Kerkhof als spreker boeken

Technologie in de sport

Over Martin van den Kerkhof

Martin van den Kerkhof is register-accountant en scheidsrechter in het betaald voetbal. Hij is partner bij GT Bunck Accountants Belastingadviseurs in Amstelveen en fluit daarnaast wedstrijden in de Eerste en Eredivisie. Bovendien is hij actief als VAR in de Eredivisie.  

Martin van den kerkhof inhuren boeken als spreker

Meer over Martin van den Kerkhof als spreker

Technologie in de sport

Nederland heeft vooropgelopen bij de introductie van deze ontwikkeling in het internationale voetbal. Daarom kan Martin goed uitleggen hoe de introductie verlopen is en hoe de VAR het voetbal, de arbitrage en het gevoel van de scheidsrechter als individu op het veld veranderd heeft. Open en eerlijk, dus naast de vele voordelen komen ook de kinderziektes voorbij en de wijze waarop hier binnen de KNVB mee omgegaan wordt. Treffende beelden en zijn passie voor het vak zorgen voor een interactieve lezing, waarbij gemakkelijk een link te leggen is naar situaties op de werkvloer. 

Martin heeft Bedrijfseconomie aan de VU in Amsterdam gestudeerd. Na een postdoctorale opleiding Accountancy en 7 jaar actief geweest te zijn bij EY maakte hij de overstap naar het MKB. Daar is hij als accountant verantwoordelijk voor de controle van jaarrekeningen en de advisering van klanten op administratief en fiscaal gebied. De combinatie tussen sport en het wat minder opportunistische bedrijfsleven trekt hem in het bijzonder aan. Daarnaast zijn de synergie-voordelen groot door de vele raakvlakken op het gebied van communicatie, psychologie, toepassing van regelgeving, uitstraling en duidelijkheid. Maar ook: hoe pas je nieuwe technologie toe in een bestaande omgeving. In het voetbal heeft iedereen een duidelijke mening over veranderingen en bepaalde situaties op het veld. Op kantoor is dit niet anders. Dus hoe zorg je ervoor dat een dergelijke vernieuwing effectief is en door zoveel mogelijk mensen geaccepteerd wordt?

Thema

  • Technologie in de sport

Onze klanten aan het woord

Samenwerken met de TeeuwenGroep gaat altijd over: meedenken met de klant, zoeken naar wat kan binnen budgetten, proactief handelen, ontzorgen en kwaliteit. Je krijgt absoluut waar voor je geld.

Gaby Stemkens-Wijers

Adviseur Communicatie, Woonwenz

Een bijeenkomst organiseer je niet zomaar. Daar heb je een doel mee. TeeuwenGroep helpt je om een programma samen te stellen dat optimaal bijdraagt aan dát doel. Dat doen ze met een scherp beeld van actuele trends en ontwikkelingen, een ontzettend groot, relevant netwerk én door open en duidelijk samen te werken met mij sprekers en dagvoorzitters zoals ik.
Ivo Joosten

Interim Communicatieadviseur, IVO Business Partner Communicatie

Ik ervaar de TeeuwenGroep als een professionele groep mensen die altijd supergoed meedenken. Zo krijg je de spreker die het best past bij jouw doelstellingen.

Saskia Neven

Adviseur Marktbewerking Communicatie en Coöperatie, Rabobank

Boek vrijblijvend uw oriëntatiegesprek

Kom in contact met onze specialisten, de TeeuwenGroep Sprekersarchitecten. Laat u persoonlijk informeren over de mogelijkheden voor uw (toekomstige) event. Samen bekijken we uw unieke wensen en situatie en stellen we een plan op om uw event tot een daverend succes te maken. 

Heeft u een vraag over deze spreker?
We horen het graag.

"*" indicates required fields

Ik ben op zoek naar... ↓

Alle sprekers
Alle dagvoorzitters
Vrijblijvend advies
Unieke creaties
Meer over ons