Merijn Ruis als spreker boeken

Gelukkig leven kun je leren

Over Merijn Ruis

De afgelopen jaren heeft Merijn zich verdiept in de wetenschap van een gelukkig leven. Zo ontdekte hij dat gelukkige mensen productiever, creatiever, energieker en gezonder zijn. Geluk hoeft niet heel ingewikkeld te zijn en kan al vergroot worden door kleine simpele gewoontes te veranderen. Zoals bijvoorbeeld zomaar iets weggeven, stilstaan bij waar je dankbaar voor bent of een kort praatje maken met een ander.

Merijn ruis spreker inhuren boeken (2)

Meer over Merijn Ruis als spreker

Storytelling met humor

Iedereen gelukkig, kan dat? In ieder geval kom je een stuk dichterbij als je het probeert. Merijn is iemand die groot denkt. Zijn doel is om miljoenen mensen wereldwijd te inspireren om een gelukkig leven te leiden.

Merijn begon met het ontwikkelen van social media berichten om zoveel mogelijk mensen te inspireren meer met geluk te doen. In totaal heeft Merijn al meer dan 9 miljoen mensen bereikt met zijn video’s over dit thema. Een gratis lesprogramma dat hij online heeft gezet zodat leerkrachten les kunnen geven in geluk is al 30.000 keer gedownload en wordt wereldwijd gebruikt.

Tegenwoordig geeft Merijn presentaties om mensen in zalen inspireren zodat ze gelukkiger naar huis gaan dan ze gekomen waren en handvatten mee naar huis nemen die ze de rest van hun leven kunnen gebruiken. Merijn gelooft dat de beste manier om een boodschap over te brengen is door mensen te raken met persoonlijke verhalen gecombineerd met een wetenschappelijke basis.

Het is bewezen dat geluk besmettelijk is. Met zijn presentaties hoopt hij dan ook een rimpeleffect te creëren, waardoor steeds meer mensen weten wat ze zelf kunnen doen om hun geluk te cultiveren. Tijdens de presentaties stelt Merijn zich kwetsbaar op, maakt hij gebruik van storytelling, humor, muziek en koppelt dit alles aan de wetenschap van gelukkig werken en leven.

Thema

  • Gelukkig leven kun je leren

Onze klanten aan het woord

Samenwerken met de TeeuwenGroep gaat altijd over: meedenken met de klant, zoeken naar wat kan binnen budgetten, proactief handelen, ontzorgen en kwaliteit. Je krijgt absoluut waar voor je geld.

Gaby Stemkens-Wijers

Adviseur Communicatie, Woonwenz

Een bijeenkomst organiseer je niet zomaar. Daar heb je een doel mee. TeeuwenGroep helpt je om een programma samen te stellen dat optimaal bijdraagt aan dát doel. Dat doen ze met een scherp beeld van actuele trends en ontwikkelingen, een ontzettend groot, relevant netwerk én door open en duidelijk samen te werken met mij sprekers en dagvoorzitters zoals ik.
Ivo Joosten

Interim Communicatieadviseur, IVO Business Partner Communicatie

Ik ervaar de TeeuwenGroep als een professionele groep mensen die altijd supergoed meedenken. Zo krijg je de spreker die het best past bij jouw doelstellingen.

Saskia Neven

Adviseur Marktbewerking Communicatie en Coöperatie, Rabobank

Boek vrijblijvend uw oriëntatiegesprek

Kom in contact met onze specialisten, de TeeuwenGroep Sprekersarchitecten. Laat u persoonlijk informeren over de mogelijkheden voor uw (toekomstige) event. Samen bekijken we uw unieke wensen en situatie en stellen we een plan op om uw event tot een daverend succes te maken. 

Heeft u een vraag over deze spreker?
We horen het graag.

"*" indicates required fields

Ik ben op zoek naar... ↓

Alle sprekers
Alle dagvoorzitters
Vrijblijvend advies
Unieke creaties
Meer over ons