Mildred Hofkes als spreker of dagvoorzitter boeken

Reputatiemanagement

Over Mildred Hofkes

Mildred Hofkes (1971) is gespecialiseerd in reputatieonderzoek en strategisch reputatieadvies aan bestuurders. Vanuit Bureau Hofkes Reputatiemanagement richtte ze Nieuw Bestuur op, een onafhankelijk platform voor de Nieuwe Bestuurders van Nederland. Nieuw Bestuur vergroot het inzicht bij bestuurders in strategisch reputatiemanagement en Het Nieuwe Besturen.

Mildred hofkes dagvoorzitter inhuren boeken

Meer over Mildred Hofkes als spreker

Zonder wrijving geen glans

Strategisch reputatiemanagement gaat over de blik van buiten naar binnen. Want de reputatie van uw organisatie krijgt u door uw stakeholders toebedeeld. In 2010 organiseerde Bureau Hofkes het eerste Nationale Reputatie Congres in de Hermitage in Amsterdam. Meer dan honderd bestuurders, beslissers en ondernemers kwamen bij elkaar rond de thema’s van Het Nieuwe Besturen.

Mildred Hofkes is reputatiedeskundige en schrijfster van het boek ‘Wisseling van de macht; Oplossingen voor de nieuwe bestuurlijke elite’ (2009). Daarnaast geeft Mildred Hofkes trainingen en lezingen. Ook is zij een ervaren dagvoorzitter die een gedegen voorbereiding koppelt aan een enthousiaste omgang met het publiek. 

Thema

  • Reputatiemanagement: zonder wrijving geen glans

Onze klanten aan het woord

Samenwerken met de TeeuwenGroep gaat altijd over: meedenken met de klant, zoeken naar wat kan binnen budgetten, proactief handelen, ontzorgen en kwaliteit. Je krijgt absoluut waar voor je geld.

Gaby Stemkens-Wijers

Adviseur Communicatie, Woonwenz

Een bijeenkomst organiseer je niet zomaar. Daar heb je een doel mee. TeeuwenGroep helpt je om een programma samen te stellen dat optimaal bijdraagt aan dát doel. Dat doen ze met een scherp beeld van actuele trends en ontwikkelingen, een ontzettend groot, relevant netwerk én door open en duidelijk samen te werken met mij sprekers en dagvoorzitters zoals ik.
Ivo Joosten

Interim Communicatieadviseur, IVO Business Partner Communicatie

Ik ervaar de TeeuwenGroep als een professionele groep mensen die altijd supergoed meedenken. Zo krijg je de spreker die het best past bij jouw doelstellingen.

Saskia Neven

Adviseur Marktbewerking Communicatie en Coöperatie, Rabobank

Boek vrijblijvend uw oriëntatiegesprek

Kom in contact met onze specialisten, de TeeuwenGroep Sprekersarchitecten. Laat u persoonlijk informeren over de mogelijkheden voor uw (toekomstige) event. Samen bekijken we uw unieke wensen en situatie en stellen we een plan op om uw event tot een daverend succes te maken. 

Heeft u een vraag over deze spreker?
We horen het graag.

Ik ben op zoek naar... ↓

Alle sprekers
Alle dagvoorzitters
Vrijblijvend advies
Unieke creaties
Meer over ons