Minke Booij als spreker boeken

De top als persoonlijke missie

Over Minke Booij

Als captain van het Nederlands elftal en van Den Bosch Dames 1 won zij alle mogelijke titels. Minke Booij begon haar carrière als zevenjarige bij Hockeyclub ’s-Hertogenbosch. Op veertienjarige leeftijd maakte zij haar debuut in Dames 1 en in 1998 was de eerste landstitel in de geschiedenis voor Dames 1 van Hockeyclub ’s-Hertogenbosch een feit. Twee jaar later werd ook de Europa Cup 1 voor het eerst gewonnen. In 2008 nam Minke als captain afscheid van Dames 1 met een elfde landstitel en negende Europa Cup 1 titel op rij.

Minke booij spreker inhuren boeken

Meer over Minke Booij als spreker

De top als persoonlijke missie

In 1998 debuteerde ze in het Nederlands Elftal. Van bankzitter klom zij op tot captain en FIH World player of the year 2006. In 2008 nam Minke als aanvoerster met Olympisch goud afscheid van het internationale hockey. In de tien jaar dat zij uitkwam voor het Nederlands elftal won zij vier maal de Champions Trophy, drie maal de Europese titel, de Wereldtitel, Olympisch brons in 2000 (Sydney), Olympisch zilver in 2004 (Athene) en Olympisch goud in 2008 (Peking). Na het behalen van de gouden medaille is Minke benoemd tot Ridder in de Orde van de Nederlandse Leeuw.

Vanaf oktober 2011 is Minke werkzaam als projectmanager sport en goede doelen bij de Lotto. Ook speelt ze een hoofdrol in de docusoap ‘Onze Club’, een serie over het wel en wee van HC Den Bosch. In 2015 was Minke aangesteld als manager vrouwenvoetbal van de KNVB. Op 1 september zal ze KNVB verlaten om aan de slag te gaan als directeur van de stichting Spieren voor Spieren.

Thema’s

  • De top als persoonlijke missie
  • Teambuilding
  • Motivatie
  • Bezieling
  • Olympische Quiz

Onze klanten aan het woord

Samenwerken met de TeeuwenGroep gaat altijd over: meedenken met de klant, zoeken naar wat kan binnen budgetten, proactief handelen, ontzorgen en kwaliteit. Je krijgt absoluut waar voor je geld.

Gaby Stemkens-Wijers

Adviseur Communicatie, Woonwenz

Een bijeenkomst organiseer je niet zomaar. Daar heb je een doel mee. TeeuwenGroep helpt je om een programma samen te stellen dat optimaal bijdraagt aan dát doel. Dat doen ze met een scherp beeld van actuele trends en ontwikkelingen, een ontzettend groot, relevant netwerk én door open en duidelijk samen te werken met mij sprekers en dagvoorzitters zoals ik.
Ivo Joosten

Interim Communicatieadviseur, IVO Business Partner Communicatie

Ik ervaar de TeeuwenGroep als een professionele groep mensen die altijd supergoed meedenken. Zo krijg je de spreker die het best past bij jouw doelstellingen.

Saskia Neven

Adviseur Marktbewerking Communicatie en Coöperatie, Rabobank

Boek vrijblijvend uw oriëntatiegesprek

Kom in contact met onze specialisten, de TeeuwenGroep Sprekersarchitecten. Laat u persoonlijk informeren over de mogelijkheden voor uw (toekomstige) event. Samen bekijken we uw unieke wensen en situatie en stellen we een plan op om uw event tot een daverend succes te maken. 

Heeft u een vraag over deze spreker?
We horen het graag.

"*" indicates required fields

Ik ben op zoek naar... ↓

Alle sprekers
Alle dagvoorzitters
Vrijblijvend advies
Unieke creaties
Meer over ons