Noah van Horen als spreker boeken

Speeco: maatwerk in de wielerwereld

Over Noah van Horen

Noah van Horen (1998) is een TU Eindhoven student met een passie voor productontwikkelings. Uit de wielersport ontsnap je nooit, en na een jeugd in het peloton werd hij er weer terug ingezogen door start-up Speeco, waar hij nu op maat gemaakte sturen ontwikkelt voor zowel Olympische atleten als de gewone wielrenner.

Noah van horen inhuren boeken als spreker

Meer over Noah van Horen als spreker

Speeco: maatwerk in de wielerwereld

Een Speeco product begint altijd hetzelfde, een pionier in zijn klasse of discipline komt langs met een vraag of idee voor een stuur specifiek voor zijn doeleinden. Speeco kijkt naar de toepassing, wat er nu echt nodig is om dat te ondersteunen, zonder te kijken naar huidige producten. Het afgelopen jaar hebben zij zo vier verschillende spraakmakende sturen op de markt gebracht, zoals de ABB van oud wereldkampioen Jan-Willem van Schip. De markt is onder de indruk en drie maanden voor Tokyo kloppen er nog twee landen aan om een stuur door Speeco voor de Olympische Spelen te laten ontwikkelen.

Het ontwikkelproces is echter niet het kerndoel van Speeco, maatwerk gaat in de wielerwereld altijd samen met handwerk, wat de prijzen zo hoog opdrijft dat de producten uitsluitend voor een kleine groep beschikbaar is. Daarom kijkt Noah na de ontwikkeling van een product waar nieuwe, goedkope technieken ingezet kunnen worden bij de productie om handwerk te schrappen, kosten te besparen en maatwerk aan te kunnen bieden aan iedereen met internet. De slogan is niet voor niets ‘Making custom the new standard’. Bij deze technieken kun je denken aan geautomatiseerde modellen waar slechts tien maten nodig zijn om een perfect stuur te genereren, 3D printen en eenvoudige meetoplossingen die mensen thuis kunnen uitvoeren.

Noah spreekt graag over ontwikkelingen in de wielersport, het ground-up ontwikkelen van nieuwe producten, het efficiënt inzetten van 3D printen en parametrisch ontwerpen. Zo zal hij je aan het denken zetten hoe je in de toekomst problemen met een andere visie kunt aanpakken.

Thema

  • Speeco: maatwerk in de wielerwereld

Onze klanten aan het woord

Samenwerken met de TeeuwenGroep gaat altijd over: meedenken met de klant, zoeken naar wat kan binnen budgetten, proactief handelen, ontzorgen en kwaliteit. Je krijgt absoluut waar voor je geld.

Gaby Stemkens-Wijers

Adviseur Communicatie, Woonwenz

Een bijeenkomst organiseer je niet zomaar. Daar heb je een doel mee. TeeuwenGroep helpt je om een programma samen te stellen dat optimaal bijdraagt aan dát doel. Dat doen ze met een scherp beeld van actuele trends en ontwikkelingen, een ontzettend groot, relevant netwerk én door open en duidelijk samen te werken met mij sprekers en dagvoorzitters zoals ik.
Ivo Joosten

Interim Communicatieadviseur, IVO Business Partner Communicatie

Ik ervaar de TeeuwenGroep als een professionele groep mensen die altijd supergoed meedenken. Zo krijg je de spreker die het best past bij jouw doelstellingen.

Saskia Neven

Adviseur Marktbewerking Communicatie en Coöperatie, Rabobank

Boek vrijblijvend uw oriëntatiegesprek

Kom in contact met onze specialisten, de TeeuwenGroep Sprekersarchitecten. Laat u persoonlijk informeren over de mogelijkheden voor uw (toekomstige) event. Samen bekijken we uw unieke wensen en situatie en stellen we een plan op om uw event tot een daverend succes te maken. 

Heeft u een vraag over deze spreker?
We horen het graag.

"*" indicates required fields

Ik ben op zoek naar... ↓

Alle sprekers
Alle dagvoorzitters
Vrijblijvend advies
Unieke creaties
Meer over ons