Over Sprekersarchitecten

door TeeuwenGroep

Sprekersarchitecten (TeeuwenGroep) is niet zomaar een “sprekersbureau”, we zijn het verlengstuk van onze klant. Onze focus ligt bij het helpen van uw organisatie, door middel van een fascinerend event. We zorgen voor verbinding, impact, aandacht, inhoud en we zorgen er voor dat de kennis van de sprekers op de juiste wijze aan jullie gasten wordt verhaald en dat de informatie feilloos aansluit op uw doel. Uw gasten gaan naar huis met nieuwe inzichten die toepasbaar zijn in hun persoonlijke leven en voor uw organisatie, bedrijf of instelling.

Ruim 20 jaar ervaring in de sprekersmarkt

Onze visie: wij zijn geen bureau, maar een verlengstuk van de klant!

Ons team bestaat uit een mix van talentvolle mensen met ieder hun eigen expertise. Daarnaast geloven we heilig in “Het één generatie denken” dat wil zeggen dat een mix van leeftijden zorgt voor kleur aan een bedrijf door de visie van jongeren te koppelen aan ervaring.

Dé expert in events op maat

01

Waarom een spreker inhuren? 

De kracht van een inspirerende en motiverende spreker bij een congres, seminar of een ander event is enorm groot en wordt dan ook vaak onderschat. Het zijn niet alleen de sprekers zelf die de impact maken op het publiek, maar het zijn ook de verhalen die voor een onvergetelijke ervaring zorgen. Verhalen die u onthoudt en zelfs doorvertelt na de bijeenkomst. Het boeken van sprekers wordt om deze reden steeds populairder. Maar hoe vindt u de juiste spreker met het perfecte verhaal voor uw event? Iemand die een grote aantrekkingskracht heeft op uw vakgebied en iemand die verbonden is met uw gasten. 

02

Onze aanpak

Sprekersarchitecten (TeeuwenGroep) biedt een enorm scala aan bijzondere sprekers en dagvoorzitters. Zij weten elk door middel van hun ervaringen en spreekvaardigheden mensen te raken. Wij koppelen de perfecte spreker aan uw event. Op voorhand gaan wij in overleg met de spreker en zorgen we ervoor dat het verhaal feilloos aansluit op het gekozen onderwerp. Het event wordt dus op maat gemaakt voor uw organisatie.

We beschikken over 25 uiteenlopende onderwerpen. Zo zit er vrijwel altijd een onderwerp tussen wat past bij uw doelgroep. Van topsporters tot trendwatchers, van economie tot geschiedenis, wij hebben het in huis. Verder bieden wij ook de mogelijkheid om een aangepast onderwerp te creëren, afgestemd op uw event.

03

Onze missie

Het is onze missie om uw organisatie verder te helpen door een onvergetelijke ervaring te creëren voor uw gasten en relaties. We zijn verantwoordelijk om uw werknemers te motiveren met inspirerende en leerzame verhalen, hun kennis te vergroten, te entertainen en te verbinden. Onze lezingen zetten uw gasten aan tot zelfontplooiing.

Sprekers & dagvoorzitters

Georganiseerde evenementen

Enthousiaste klanten

Jaar ervaring in de sprekersmarkt

Math Teeuwen

Math is oprichter en eigenaar van de TeeuwenGroep Sprekersarchitecten. Math is een enthousiast verzamelaar van sportboeken en sportbeelden uit de hele wereld. Zijn unieke sportbibliotheek en sportbeeldarchief is vermaard en hij is o.a. benaderd om zijn verzameling in te brengen in een sportmuseum. In zijn sportpresentaties komen zijn passie voor sport, geschiedenis en management samen. Verhalen over intuïtie, innovatie, de kracht van humor en de kunst van het genieten krijgen extra kleur en worden versterkt door schitterende sportbeelden.

Team Sprekersarchitecten (TeeuwenGroep)

Ons team bestaat uit een mix van talentvolle mensen met ieder hun eigen expertise. Daarnaast geloven we heilig in “Het één generatie denken” dat wil zeggen dat een mix van leeftijden zorgt voor kleur aan een bedrijf door de visie van jongeren te koppelen aan ervaring.