Pascal Grosfeld als spreker boeken

Duurzaam bouwen

Over Pascal Grosfeld

Pascal Grosfeld studeerde in 1994 cum laude af aan de Technische Universiteit Eindhoven. Na gewerkt te hebben voor Wim van den Bergh in Maastricht en Bert Dirrix in Eindhoven startte hij in 1996 zijn eigen architectenbureau. Hij is architect en werkzaam in het gehele vakgebied van architectuur, stedenbouw en interieur. Naar renovatie, restauratie, herbestemming, particuliere woningbouw, scholen en sportcomplexen gaat zijn bijzondere aandacht.

Pascal Grosfeld inhuren boeken spreker

Meer over Pascal Grosfeld als spreker

Het verhaal van een passie

Pascal heeft vele prijzen op zijn naam en realiseerde in 1997 in samenwerking met Oomen Havermans Waltjen Architecten het Breda’s museum en stadsarchief op het Chassé terrein in Breda. Pascal realiseerde diverse woonhuizen, kantoor- en bedrijfsgebouwen, huisartsenpraktijken en woningbouwprojecten. In 2012 is onder andere het ontwerp voor de bibliotheek voor de faculteit van Letteren van de Universiteit van Utrecht opgeleverd.

Tevens was hij lid van de commissie Ruimtelijke kwaliteit in Breda en heeft gejureerd in diverse prijsvragen.
Pascal realiseerde ook de transformatie van een oud fabrieksgebouw in een cultuurhuis in Gouda, de renovatie en restauratie van de wijngaard in het klooster Sint Catharinadal in Oosterhout en de nieuwbouw en renovatie van diverse woningen.

Pascal is een bevlogen en enthousiaste spreker over zijn passie: ontwerpen, renovatie en nieuwbouw van woningen, bedrijven, musea en kloosters. Duurzaam bouwen betekent voor Pascal bouwen voor de duur van meer dan een mensenleven. 

Thema

  • Duurzaam bouwen: het verhaal van een passie

Onze klanten aan het woord

Samenwerken met de TeeuwenGroep gaat altijd over: meedenken met de klant, zoeken naar wat kan binnen budgetten, proactief handelen, ontzorgen en kwaliteit. Je krijgt absoluut waar voor je geld.

Gaby Stemkens-Wijers

Adviseur Communicatie, Woonwenz

Een bijeenkomst organiseer je niet zomaar. Daar heb je een doel mee. TeeuwenGroep helpt je om een programma samen te stellen dat optimaal bijdraagt aan dát doel. Dat doen ze met een scherp beeld van actuele trends en ontwikkelingen, een ontzettend groot, relevant netwerk én door open en duidelijk samen te werken met mij sprekers en dagvoorzitters zoals ik.
Ivo Joosten

Interim Communicatieadviseur, IVO Business Partner Communicatie

Ik ervaar de TeeuwenGroep als een professionele groep mensen die altijd supergoed meedenken. Zo krijg je de spreker die het best past bij jouw doelstellingen.

Saskia Neven

Adviseur Marktbewerking Communicatie en Coöperatie, Rabobank

Boek vrijblijvend uw oriëntatiegesprek

Kom in contact met onze specialisten, de TeeuwenGroep Sprekersarchitecten. Laat u persoonlijk informeren over de mogelijkheden voor uw (toekomstige) event. Samen bekijken we uw unieke wensen en situatie en stellen we een plan op om uw event tot een daverend succes te maken. 

Heeft u een vraag over deze spreker?
We horen het graag.

Ik ben op zoek naar... ↓

Alle sprekers
Alle dagvoorzitters
Vrijblijvend advies
Unieke creaties
Meer over ons