Paul Ramakers als spreker boeken

Met beide benen op de grond

Over Paul Ramakers

Het is maandagmorgen en ik geef mijn kinderen nog een laatste knuffel voor ik ze weer afzet bij mijn ex en twee weken niet zie en ga op weg naar mijn werk als plotseling de boodschap van afgelopen vrijdag door mijn hoofd schiet. Ze zei: “Hou je telefoon in de gaten”. Ik draai de snelweg op en hoor mijn telefoon gaan. Zakelijk en afstandelijk beantwoord ik het gesprek, maar op het moment dat ik ophang komt de boodschap keihard binnen.

Paul Ramakers inhuren boeken spreker

Meer over Paul Ramakers als spreker

Met beide benen op de grond

Paul Ramakers begint zijn werkzame leven bij General Electric, een van de grootste Amerikaanse conglomeraten ter wereld. Zijn carrièrepad gaat sky-high en op zijn 30e is Paul verantwoordelijk voor de gehele logistiek van Europa, Midden-Oosten en Afrika. Hij reist de wereld rond met €300M budget en zijn leven wordt gedomineerd door macht, status en geld. Keihard, zakelijk en 200% Rationeel.

Paul brengt alle offers die nodig zijn om rich & famous te worden, tot hij genadeloos geconfronteerd wordt met zijn eigen sterfelijkheid.

Kanker… Paul vraagt zich af hoe hij herinnerd wil worden door zijn kinderen. Wat wil hij nalaten? En hebben zijn keuzes en acties hier wel aan bijgedragen?

Tijdens het verhaal van Paul word je even keihard met beide benen terug op de grond gezet en zul je inzien dat jij de regisseur bent van je eigen leven. Paul laat zijn publiek niet alleen horen, maar vooral voelen dat er altijd een keuze is, als je maar durft te kiezen en de gevolgen accepteert.

Kies je ervoor om het slachtoffer van de situatie te zijn? Of ben jij de eigenaar?

Thema

  • Own the situation

Onze klanten aan het woord

Samenwerken met de TeeuwenGroep gaat altijd over: meedenken met de klant, zoeken naar wat kan binnen budgetten, proactief handelen, ontzorgen en kwaliteit. Je krijgt absoluut waar voor je geld.

Gaby Stemkens-Wijers

Adviseur Communicatie, Woonwenz

Een bijeenkomst organiseer je niet zomaar. Daar heb je een doel mee. TeeuwenGroep helpt je om een programma samen te stellen dat optimaal bijdraagt aan dát doel. Dat doen ze met een scherp beeld van actuele trends en ontwikkelingen, een ontzettend groot, relevant netwerk én door open en duidelijk samen te werken met mij sprekers en dagvoorzitters zoals ik.
Ivo Joosten

Interim Communicatieadviseur, IVO Business Partner Communicatie

Ik ervaar de TeeuwenGroep als een professionele groep mensen die altijd supergoed meedenken. Zo krijg je de spreker die het best past bij jouw doelstellingen.

Saskia Neven

Adviseur Marktbewerking Communicatie en Coöperatie, Rabobank

Boek vrijblijvend uw oriëntatiegesprek

Kom in contact met onze specialisten, de TeeuwenGroep Sprekersarchitecten. Laat u persoonlijk informeren over de mogelijkheden voor uw (toekomstige) event. Samen bekijken we uw unieke wensen en situatie en stellen we een plan op om uw event tot een daverend succes te maken. 

Heeft u een vraag over deze spreker?
We horen het graag.

Ik ben op zoek naar... ↓

Alle sprekers
Alle dagvoorzitters
Vrijblijvend advies
Unieke creaties
Meer over ons