Paul Rulkens als spreker boeken

Start uw innovatie motor

Over Paul Rulkens

Hoe worden de besten onder ons nog beter? Paul Rulkens weet dat ‘meer doen’ niet langer voldoet als we ‘te veel te doen hebben’. Hij is expert op het gebied van high performance: de techniek en wetenschap achter het moeiteloos opschakelen naar uitstekende resultaten. Hij is een bekroonde professionele spreker, schrijver, en een vertrouwd adviseur aan menig bestuur. 

Paul Rulkens inhuren boeken

Meer over Paul Rulkens als spreker

Start uw innovatie motor

Paul heeft al duizenden ondernemers, professionals en topmanagers op weg geholpen om hun potentie ten volle te gaan benutten. Zijn ideeën over resultaatverbetering en carrièreadviezen worden vaak omschreven als diepzinnig, contra-intuïtief, maar hoogst effectief. 

U hoeft niet ziek te zijn om beter te worden. Als internationaal keynote speaker spreekt Paul jaarlijks tientallen zalen vol met internationaal publiek toe over de mentaliteit die nodig is en de bewezen strategieën om exponentiële verbeteringen te bewerkstelligen. Zijn populairste onderwerpen zijn het geheim van doorzetten, moeiteloos innoveren, sterk leiderschap, focussen op groei en soepel samenwerken.

Paul is van origine chemisch ingenieur en zijn werk is gebaseerd op een diep begrip van, en brede ervaring met, het praktisch toepassen van gedragspsychologische en neurowetenschappelijke inzichten in een zakelijke omgeving, maar ook en vooral op gezond verstand. Zijn populaire TED- talks worden veelvuldig gebruikt voor professionele trainingsdoeleinden over de hele wereld.

Pauls klanten noemen zijn voordrachten zowel substantief als hilarisch. Dat zou er iets mee te maken kunnen hebben dat Paul ooit getraind is als standup comedian waarbij hij veel geprezen werd om zijn Arnold Schwarzenegger-imitatie. De jammerlijke mislukking van zijn daaruit voortvloeiende ‘ijzervreters’ spierontwikkelingsproject belette hem echter gehoor te geven aan zijn echte roeping in het leven, namelijk een carrière als een geloofwaardige body double voor Arnold Schwarzenegger…

Thema’s

  • Strategische High Performance – U hoeft niet ziek te zijn om beter te worden.
  • De Psychologie van Innovatie – Hoe blijft u innovatief als u al de beste bent?

Onze klanten aan het woord

Samenwerken met de TeeuwenGroep gaat altijd over: meedenken met de klant, zoeken naar wat kan binnen budgetten, proactief handelen, ontzorgen en kwaliteit. Je krijgt absoluut waar voor je geld.

Gaby Stemkens-Wijers

Adviseur Communicatie, Woonwenz

Een bijeenkomst organiseer je niet zomaar. Daar heb je een doel mee. TeeuwenGroep helpt je om een programma samen te stellen dat optimaal bijdraagt aan dát doel. Dat doen ze met een scherp beeld van actuele trends en ontwikkelingen, een ontzettend groot, relevant netwerk én door open en duidelijk samen te werken met mij sprekers en dagvoorzitters zoals ik.
Ivo Joosten

Interim Communicatieadviseur, IVO Business Partner Communicatie

Ik ervaar de TeeuwenGroep als een professionele groep mensen die altijd supergoed meedenken. Zo krijg je de spreker die het best past bij jouw doelstellingen.

Saskia Neven

Adviseur Marktbewerking Communicatie en Coöperatie, Rabobank

Boek vrijblijvend uw oriëntatiegesprek

Kom in contact met onze specialisten, de TeeuwenGroep Sprekersarchitecten. Laat u persoonlijk informeren over de mogelijkheden voor uw (toekomstige) event. Samen bekijken we uw unieke wensen en situatie en stellen we een plan op om uw event tot een daverend succes te maken. 

Heeft u een vraag over deze spreker?
We horen het graag.

Ik ben op zoek naar... ↓

Alle sprekers
Alle dagvoorzitters
Vrijblijvend advies
Unieke creaties
Meer over ons