Peter Hinssen als spreker boeken

Disruptieve innovaties

Over Peter Hinssen

Schrijver, presentator en ras ondernemer Peter Hinssen is een van Europa’s belangrijkste leiders op het gebied van disruptieve innovaties, dat wil zeggen innovaties die branches op zijn kop zetten en soms helemaal laten verdwijnen. Vanuit een grote passie voor technologie ziet hij de digitale wereld ‘slechts’ als vonk, een hulpmiddel en netwerken als de werkelijke drijfveer achter vooruitgang.

Peter hinssen inhuren boeken als spreker

Meer over Peter Hinssen als spreker

Disruptieve innovaties

Peter werkt samen met organisaties die aanvoelen hoe technologie hele bedrijfstakken en bedrijfsmodellen ontwricht heeft. Met digitale inspiratie helpt hij hun te overleven in de stroom van netwerken waarin onze wereld is veranderd.

De gedreven Peter Hinssen is een van de meest originele denkers in een wereld die met orkaansnelheid verandert. Zijn presentaties met humor en pakkende voorbeelden geven veel stof tot nadenken én napraten. Peter Hinssen laat zijn publiek de nieuwe wereld beleven en vertelt wat dit voor hen gaat betekenen en hoe ze hierin succesvol kunnen zijn.

Hij is medeoprichter van Nexxworks en Across Group en is daarnaast topman van Across Technology. Hij geeft lezingen op verschillende business schools in Europa, zoals de London Business School, en is Senior Industry Fellow bij het ‘Center for Digital Transformation’ van de ‘Paul Merage School of Business’. Hij adviseert CEO’s op het gebied van disruptieve ontwikkelingen.

Thema’s

  • Disruptieve innovaties
  • Hoe kan nieuwe technologie leiden tot meer klanten?
  • Digitaal is het nieuwe normaal

Onze klanten aan het woord

Samenwerken met de TeeuwenGroep gaat altijd over: meedenken met de klant, zoeken naar wat kan binnen budgetten, proactief handelen, ontzorgen en kwaliteit. Je krijgt absoluut waar voor je geld.

Gaby Stemkens-Wijers

Adviseur Communicatie, Woonwenz

Een bijeenkomst organiseer je niet zomaar. Daar heb je een doel mee. TeeuwenGroep helpt je om een programma samen te stellen dat optimaal bijdraagt aan dát doel. Dat doen ze met een scherp beeld van actuele trends en ontwikkelingen, een ontzettend groot, relevant netwerk én door open en duidelijk samen te werken met mij sprekers en dagvoorzitters zoals ik.
Ivo Joosten

Interim Communicatieadviseur, IVO Business Partner Communicatie

Ik ervaar de TeeuwenGroep als een professionele groep mensen die altijd supergoed meedenken. Zo krijg je de spreker die het best past bij jouw doelstellingen.

Saskia Neven

Adviseur Marktbewerking Communicatie en Coöperatie, Rabobank

Boek vrijblijvend uw oriëntatiegesprek

Kom in contact met onze specialisten, de TeeuwenGroep Sprekersarchitecten. Laat u persoonlijk informeren over de mogelijkheden voor uw (toekomstige) event. Samen bekijken we uw unieke wensen en situatie en stellen we een plan op om uw event tot een daverend succes te maken. 

Heeft u een vraag over deze spreker?
We horen het graag.

"*" indicates required fields

Ik ben op zoek naar... ↓

Alle sprekers
Alle dagvoorzitters
Vrijblijvend advies
Unieke creaties
Meer over ons