Peter Zinn als spreker boeken

Cybercrime en cybersecurity

Over Peter Zinn

Naarmate we met zijn allen meer en meer digitaliseren, wordt de keerzijde van onze innovatiesuccessen groter en duidelijker.

Cybersecurity wordt steeds belangrijker, maar krijgt niet de aandacht die het verdient. Waarom? Te moeilijk, te duur, te ongrijpbaar.

Peter zinn spreker inhuren boeken

Meer over Peter Zinn als spreker

Cybercrime en cybersecurity

Reeds vele jaren koppelt Peter Zinn cybersecurity aan Artificial Intelligence. In heldere taal die voor iedereen begrijpelijk is, legt hij de technieken, trends, problemen en oplossingen uit. Zijn presentaties staan bekend als wervelende shows, waarin inhoud en presentatie elkaar versterken. Verhalen, voorbeelden en visies komen samen in een op maat gemaakt programma.

Peter Zinn is cybersecurity specialist en is strategisch adviseur van het Team High Tech Crime van de politie. In 2009 won hij de titel van Europa’s beste spreker. Nu is het zijn vak om op nationale en internationale podia mensen niet alleen cyberbewust te maken, maar vooral ook weerbaar. Peter is dagvoorzitter van de ONE conference, hét jaarlijkse congres over cybercrime.

Zijn functie bij het Team High Tech Crime van de Politie had hij regelmatig nauw contact met verschillende software-ontwikkelaars, met name Microsoft (strategisch niveau). Hij werkt samen met aanbieders van software in het verbeteren van de security van hun klanten. Denk hierbij behalve aan presentaties ook aan table top security oefeningen (tactisch niveau).

Een presentatie van Peter Zinn is doordesemd met praktijkverhalen waarbij je voelt dat hij alles wat hij zegt ook zelf heeft doorleefd.

Thema

  • Cybercrime, cybersecurity en Artificial Intelligence

Onze klanten aan het woord

Samenwerken met de TeeuwenGroep gaat altijd over: meedenken met de klant, zoeken naar wat kan binnen budgetten, proactief handelen, ontzorgen en kwaliteit. Je krijgt absoluut waar voor je geld.

Gaby Stemkens-Wijers

Adviseur Communicatie, Woonwenz

Een bijeenkomst organiseer je niet zomaar. Daar heb je een doel mee. TeeuwenGroep helpt je om een programma samen te stellen dat optimaal bijdraagt aan dát doel. Dat doen ze met een scherp beeld van actuele trends en ontwikkelingen, een ontzettend groot, relevant netwerk én door open en duidelijk samen te werken met mij sprekers en dagvoorzitters zoals ik.
Ivo Joosten

Interim Communicatieadviseur, IVO Business Partner Communicatie

Ik ervaar de TeeuwenGroep als een professionele groep mensen die altijd supergoed meedenken. Zo krijg je de spreker die het best past bij jouw doelstellingen.

Saskia Neven

Adviseur Marktbewerking Communicatie en Coöperatie, Rabobank

Boek vrijblijvend uw oriëntatiegesprek

Kom in contact met onze specialisten, de TeeuwenGroep Sprekersarchitecten. Laat u persoonlijk informeren over de mogelijkheden voor uw (toekomstige) event. Samen bekijken we uw unieke wensen en situatie en stellen we een plan op om uw event tot een daverend succes te maken. 

Heeft u een vraag over deze spreker?
We horen het graag.

"*" indicates required fields

Ik ben op zoek naar... ↓

Alle sprekers
Alle dagvoorzitters
Vrijblijvend advies
Unieke creaties
Meer over ons