Petra Stienen als spreker of dagvoorzitter boeken

Midden-Oosten expert

Over Petra Stienen

Petra Stienen geeft regelmatig presentaties over het Midden-Oosten, diplomatie en diversiteit in binnen- en buitenland. Tijdens haar presentaties zoekt Petra altijd een balans tussen een analyse van de recente ontwikkelingen in de regio en de historische context. Ze daagt haar publiek uit om verder te kijken dan de eendimensionale tweedeling en ze zorgt voor een interactieve gedachtenwisseling. Daarnaast is Petra Stienen een enthousiaste dagvoorzitter, die kundig een event in goede banen leidt.

Petra Stienen inhuren boeken

Wat vonden anderen van Petra Stienen als spreker?

Recensie

Petra is een veelgevraagd en ervaren spreker. Ontdek wat anderen vonden van hun geboekte sprekersevent met Petra.

recensie sprekersarchitecten 1

Enrique Figee

FoodReflection

Mensen hangen aan haar lippen

“Petra Stienen heeft een uniek levensverhaal dat getuigt van een grote innerlijke kracht. Zij is ook een wereldburger die de wereldwijde politieke ontwikkelingen kan duiden en verklaren. Mensen hangen aan haar lippen.”

Meer over Petra Stienen als spreker

Wees heldin van je eigen levensverhaal

Na haar studies Arabische Taal en Midden-Oosten Studies aan de universiteiten van Leiden, Caïro en Londen werkte Petra Stienen jarenlang als diplomaat in de uitdagende omgeving van de betrekkingen tussen het Midden-Oosten, Europa en de VS. Sinds 2010 werkt zij als zelfstandig adviseur, leiderschapscoach en gespreksleider. Eén dag in de week is ze senator in de Eerste Kamer voor D66.

Naast presentaties over het Midden-Oosten geeft Petra Stienen ook lezingen over de mix van culturen die het huidige Nederland en Europa kenmerkt. Deze mix ziet ze als een grote kracht, die veel kansen biedt voor onze toekomst. Daarnaast geeft ze presentaties over het feministisch buitenlands beleid. Ze onderzoekt in een levendige uitwisseling met het publiek naar manieren om met de veranderingen om te gaan.

Tot slot deelt Petra graag haar inzichten over hoe mensen, organisaties en bedrijven hun verhaal charismatischer voor het voetlicht kunnen brengen. Dat kan in grote of kleine groepen.

Thema’s

  • Midden-Oosten
  • Diversiteit en inclusie
  • Leiderschap en charisma

Onze klanten aan het woord

Samenwerken met de TeeuwenGroep gaat altijd over: meedenken met de klant, zoeken naar wat kan binnen budgetten, proactief handelen, ontzorgen en kwaliteit. Je krijgt absoluut waar voor je geld.

Gaby Stemkens-Wijers

Adviseur Communicatie, Woonwenz

Een bijeenkomst organiseer je niet zomaar. Daar heb je een doel mee. TeeuwenGroep helpt je om een programma samen te stellen dat optimaal bijdraagt aan dát doel. Dat doen ze met een scherp beeld van actuele trends en ontwikkelingen, een ontzettend groot, relevant netwerk én door open en duidelijk samen te werken met mij sprekers en dagvoorzitters zoals ik.
Ivo Joosten

Interim Communicatieadviseur, IVO Business Partner Communicatie

Ik ervaar de TeeuwenGroep als een professionele groep mensen die altijd supergoed meedenken. Zo krijg je de spreker die het best past bij jouw doelstellingen.

Saskia Neven

Adviseur Marktbewerking Communicatie en Coöperatie, Rabobank

Boek vrijblijvend uw oriëntatiegesprek

Kom in contact met onze specialisten, de TeeuwenGroep Sprekersarchitecten. Laat u persoonlijk informeren over de mogelijkheden voor uw (toekomstige) event. Samen bekijken we uw unieke wensen en situatie en stellen we een plan op om uw event tot een daverend succes te maken. 

Heeft u een vraag over deze spreker?
We horen het graag.

"*" indicates required fields

Ik ben op zoek naar... ↓

Alle sprekers
Alle dagvoorzitters
Vrijblijvend advies
Unieke creaties
Meer over ons