Pieter Liebregts als spreker boeken

Perfectionisme als keuze

Over  Pieter Liebregts

“Een bijdrage leveren aan de economische ontwikkeling in de regio is waar hij als economisch geograaf veel voldoening uithaal. Als fervent sporter probeert hij altijd het beste in zichzelf en zijn team naar boven te halen. Zo ook in de projecten en het team binnen ERAC. Zijn motto: kan niet, bestaat niet!”

Pieter liebregts spreker inhuren boeken

Meer over Pieter Lierbregts als spreker

Perfectionisme als keuze

Drs P.J.M Liebregts (1975) werkt sinds 2008 in het veld van Europese programma’s en subsidies. Hij werkte eerder bij het Ministerie van Economische Zaken en de EVD. Sinds 2008 is hij verbonden aan ERAC B.V. als senior-adviseur en managing partner.

Pieter Liebregts is ervaren in het ontwerpen van Europees gefinancierde programma’s in Nederland. Zo ontwikkelde hij stimulering van innovatie en energietransitie voor Zuid-Nederland.

Thema

  • Pefectionisme als keuze

Onze klanten aan het woord

Samenwerken met de TeeuwenGroep gaat altijd over: meedenken met de klant, zoeken naar wat kan binnen budgetten, proactief handelen, ontzorgen en kwaliteit. Je krijgt absoluut waar voor je geld.

Gaby Stemkens-Wijers

Adviseur Communicatie, Woonwenz

Een bijeenkomst organiseer je niet zomaar. Daar heb je een doel mee. TeeuwenGroep helpt je om een programma samen te stellen dat optimaal bijdraagt aan dát doel. Dat doen ze met een scherp beeld van actuele trends en ontwikkelingen, een ontzettend groot, relevant netwerk én door open en duidelijk samen te werken met mij sprekers en dagvoorzitters zoals ik.
Ivo Joosten

Interim Communicatieadviseur, IVO Business Partner Communicatie

Ik ervaar de TeeuwenGroep als een professionele groep mensen die altijd supergoed meedenken. Zo krijg je de spreker die het best past bij jouw doelstellingen.

Saskia Neven

Adviseur Marktbewerking Communicatie en Coöperatie, Rabobank

Boek vrijblijvend uw oriëntatiegesprek

Kom in contact met onze specialisten, de TeeuwenGroep Sprekersarchitecten. Laat u persoonlijk informeren over de mogelijkheden voor uw (toekomstige) event. Samen bekijken we uw unieke wensen en situatie en stellen we een plan op om uw event tot een daverend succes te maken. 

Heeft u een vraag over deze spreker?
We horen het graag.

Ik ben op zoek naar... ↓

Alle sprekers
Alle dagvoorzitters
Vrijblijvend advies
Unieke creaties
Meer over ons