René Bastiaanse als spreker of dagvoorzitter boeken

Meesterverteller

Over René Bastiaanse 

René Bastiaanse werd benoemd tot Knoergoeie Brabander. Bekend is René Bastiaanse vooral geworden door “De Wandeling”,, het televisieprogramma van Omroep Brabant, waarin hij de kijker gedurende een half uur enthousiast maakt over bijzondere cultuuritems. Daarnaast verzorgde hij cultuur historische programma’s voor de Omroep Gelderland. René is momenteel directeur van het Brabantse Historische Informatie Centrum.

Rene bastiaanse spreker inhuren

Meer over René Bastiaanse als spreker

Een meesterverteller aan het woord

Kenmerkend voor René Bastiaanse is zeker zijn manier van presenteren. Als een wervelstorm, vervuld van enthousiasme, stelt hij zijn gehoor op de hoogte van de Nederlandse en de Brabantse cultuur, waarbij de wetenswaardigheden zijn doorspekt met anekdotes en humor. Ook in zijn dagvoorzitterschappen speelt dit enthousiasme een grote rol. 

Thema’s

  • Leer uw omgeving kennen
  • Zonder verleden geen heden
  • De herfst kan mooi zijn
  • De charmes van de 50+ leeftijd

Onze klanten aan het woord

Samenwerken met de TeeuwenGroep gaat altijd over: meedenken met de klant, zoeken naar wat kan binnen budgetten, proactief handelen, ontzorgen en kwaliteit. Je krijgt absoluut waar voor je geld.

Gaby Stemkens-Wijers

Adviseur Communicatie, Woonwenz

Een bijeenkomst organiseer je niet zomaar. Daar heb je een doel mee. TeeuwenGroep helpt je om een programma samen te stellen dat optimaal bijdraagt aan dát doel. Dat doen ze met een scherp beeld van actuele trends en ontwikkelingen, een ontzettend groot, relevant netwerk én door open en duidelijk samen te werken met mij sprekers en dagvoorzitters zoals ik.
Ivo Joosten

Interim Communicatieadviseur, IVO Business Partner Communicatie

Ik ervaar de TeeuwenGroep als een professionele groep mensen die altijd supergoed meedenken. Zo krijg je de spreker die het best past bij jouw doelstellingen.

Saskia Neven

Adviseur Marktbewerking Communicatie en Coöperatie, Rabobank

Boek vrijblijvend uw oriëntatiegesprek

Kom in contact met onze specialisten, de TeeuwenGroep Sprekersarchitecten. Laat u persoonlijk informeren over de mogelijkheden voor uw (toekomstige) event. Samen bekijken we uw unieke wensen en situatie en stellen we een plan op om uw event tot een daverend succes te maken. 

Heeft u een vraag over deze spreker?
We horen het graag.

Ik ben op zoek naar... ↓

Alle sprekers
Alle dagvoorzitters
Vrijblijvend advies
Unieke creaties
Meer over ons