René Savelberg als spreker of dagvoorzitter boeken

Vanuit innerlijke kracht groeien met impact

Over René Savelberg 

René heeft ruim 25 jaar ervaring als ‘groeiversneller’ en wordt gezien als een van de meest vernieuwende managementdenkers van dit moment. Na zijn opleidingen in Nederland en USA werkte hij 14 jaar bij McDonald’s NL, waarvan 7 jaar als Algemeen Directeur. Hij heeft bedrijven in Nederland, Spanje en de USA opgericht, waar hij ook jarenlang heeft gewoond. Sinds 2010 adviseert en begeleidt hij ook teams en organisaties bij hun ontwikkeling en groei. René is daarnaast actief als publicist en auteur van het #1 managementboek ‘Het Geheim van Groeikracht’.

René Savelberg spreker inhuren boeken

Wat vonden anderen van René Savelberg als spreker?

Recensie

René is een veelgevraagd en ervaren spreker. Ontdek wat anderen vonden van hun geboekte sprekersevent met René.

Rabobank sprekersarchitecten

Martine Martens

Directeur Natuurlijke Personen KYC Operations Retail NL – Rabobank

Een energieke en enthousiaste presentatie

“Met een energieke en enthousiaste presentatie voor onze leidinggevenden gaf René een mooie impuls aan het thema ‘klantbeleving’. Ook in een omgeving met veel wet en regelgeving blijft het belangrijk voldoende oog te hebben voor de klant.”

Meer over René Savelberg als spreker

Vanuit innerlijke kracht groeien met impact

De keynotes van René zijn razend populair. Hij neemt zijn publiek mee op ontdekkingsreis naar de 8 stappen van Groeikracht – met praktische wetenswaardigheden, nieuwe inzichten, anekdotes en uiteraard veel persoonlijke interactie. Want waarom is het organiseren en volhouden van groei zo lastig? Waarom kunnen grote ondernemingen wel succesvol blijven groeien terwijl heel veel anderen onderuit gaan? Hoe en wanneer moet je innoveren en mee veranderen? Deze vragen zijn voor bedrijven en bedrijfstakken steeds meer van levensbelang. Denk bv aan de agrarische sector, waar René veel voor gevraagd wordt. Waar ondernemers worstelen met existentiële vraagstukken en innovatie – maar ook op zoek zijn naar motivatie en slagkracht. Als enthousiaste spreker en dagvoorzitter weet René zijn publiek hierover van begin tot eind te boeien – hij schudt de zaal wakker, houdt jouw gasten een spiegel voor, inspireert en zet ze aan het denken. Het boeken van René zal jouw event veranderen in een onvergetelijke en ontzettend leerzame ervaring voor uw gasten. Hij zorgt voor verbinding en nieuwe inzichten omtrent groei van jouw organisatie.

René Savelberg werd op 13 oktober 1959 in Nijmegen geboren. Na het doorlopen van het Canisius College studeert hij in Amsterdam, Maastricht en Miami, waar hij zijn Masters Degree in Hotel and Food Service Management haalt. René is een echte bouwer en versneller en na zijn opleiding in de USA verdubbelt hij als Algemeen Directeur van McDonald’s in Nederland in korte tijd het aantal restaurants van 100 naar 200, met 16.000 medewerkers en 750 miljoen omzet.

In 2000 verhuist René naar Spanje waar hij als partner bij bedrijven en start-ups betrokken is en in 2006 naar Chicago waar hij wederom diverse bedrijven en partnerships opzet. René is ook oprichter van ‘McSense Business Accelerators’ (2006) en ‘Het Nationaal Groeiplan’ (2019) waarmee bedrijven en organisaties worden geholpen bij de ontwikkeling en versnelling van hun groei.

Naast zijn activiteiten als ondernemer en adviseur/groeiversneller is René ook lid van diverse Raden van Advies en betrokken bij goede doelen als de Biltema Foundation (Zweden) en de Kids House Foundation (Vietnam).

René’s missie is om zoveel mogelijk bedrijven, teams en organisaties te helpen om maximale ‘groeikracht’ te ontwikkelen waardoor ze optimaal presteren en duurzame groei realiseren. Duurzame groei die niet alleen goed is voor stakeholders (medewerkers, aandeelhouders, partners en leveranciers) maar uiteindelijk ook goed voor de gehele maatschappij.

Thema

  • Vanuit innerlijke kracht groeien met impact

Onze klanten aan het woord

Samenwerken met de TeeuwenGroep gaat altijd over: meedenken met de klant, zoeken naar wat kan binnen budgetten, proactief handelen, ontzorgen en kwaliteit. Je krijgt absoluut waar voor je geld.

Gaby Stemkens-Wijers

Adviseur Communicatie, Woonwenz

Een bijeenkomst organiseer je niet zomaar. Daar heb je een doel mee. TeeuwenGroep helpt je om een programma samen te stellen dat optimaal bijdraagt aan dát doel. Dat doen ze met een scherp beeld van actuele trends en ontwikkelingen, een ontzettend groot, relevant netwerk én door open en duidelijk samen te werken met mij sprekers en dagvoorzitters zoals ik.
Ivo Joosten

Interim Communicatieadviseur, IVO Business Partner Communicatie

Ik ervaar de TeeuwenGroep als een professionele groep mensen die altijd supergoed meedenken. Zo krijg je de spreker die het best past bij jouw doelstellingen.

Saskia Neven

Adviseur Marktbewerking Communicatie en Coöperatie, Rabobank

Boek vrijblijvend uw oriëntatiegesprek

Kom in contact met onze specialisten, de TeeuwenGroep Sprekersarchitecten. Laat u persoonlijk informeren over de mogelijkheden voor uw (toekomstige) event. Samen bekijken we uw unieke wensen en situatie en stellen we een plan op om uw event tot een daverend succes te maken. 

Heeft u een vraag over deze spreker?
We horen het graag.

Ik ben op zoek naar... ↓

Alle sprekers
Alle dagvoorzitters
Vrijblijvend advies
Unieke creaties
Meer over ons