Rens de Jong als spreker of dagvoorzitter boeken

#Fail: falen bij ondernemers

Over Rens de Jong

In zijn presentatie “#FAIL”roept Rens het publiek op om te durven falen. Met grappige en inspirerende voorbeelden wijst hij op het essentiële nut van falen tijdens innovatieprocessen.

Rens is een veelgevraagd spreker op seminars en bijeenkomsten voor ondernemers en bestuurders.

Rens de jong dagvoorzitter inhuren boeken

Meer over Rens de Jong als spreker

#Fail: falen bij ondernemers

In de plenaire pitchtraining Wat is jouw verhaal? daagt Rens ondernemers uit om interessante verhalen over hun bedrijf te vertellen. In een tijd van toegenomen concurrentie is een authentiek en betekenisgevend verhaal het belangrijkste ingrediënt om je marges te verbeteren. Aan de hand van voorbeelden uit Hollywood helpt Rens ondernemers op weg.

Rens de Jong is uitgeroepen tot Dagvoorzitter van het Jaar 2013’. De jury zegt over haar keuze: “Rens doet veel dagvoorzitterschappen en slaagt er iedere keer weer in daar top-optredens van te maken. Deelnemers geven hoge cijfers en opdrachtgevers lopen met hem weg.” 

Als dagvoorzitter weet hij een zaal op een enthousiasmerende manier bij de discussie te betrekken. Op een charmante manier krijgt hij mensen met elkaar in gesprek, zowel op het podium als in het publiek. Rens presenteert niet alleen uw dag op sprankelende wijze, hij denkt van te voren ook graag met u mee over goede gasten en het format van de dag.

Thema’s

  • #Fail (falen bij ondernemers)
  • Death by Powerpoint: de kracht van storytelling

Onze klanten aan het woord

Samenwerken met de TeeuwenGroep gaat altijd over: meedenken met de klant, zoeken naar wat kan binnen budgetten, proactief handelen, ontzorgen en kwaliteit. Je krijgt absoluut waar voor je geld.

Gaby Stemkens-Wijers

Adviseur Communicatie, Woonwenz

Een bijeenkomst organiseer je niet zomaar. Daar heb je een doel mee. TeeuwenGroep helpt je om een programma samen te stellen dat optimaal bijdraagt aan dát doel. Dat doen ze met een scherp beeld van actuele trends en ontwikkelingen, een ontzettend groot, relevant netwerk én door open en duidelijk samen te werken met mij sprekers en dagvoorzitters zoals ik.
Ivo Joosten

Interim Communicatieadviseur, IVO Business Partner Communicatie

Ik ervaar de TeeuwenGroep als een professionele groep mensen die altijd supergoed meedenken. Zo krijg je de spreker die het best past bij jouw doelstellingen.

Saskia Neven

Adviseur Marktbewerking Communicatie en Coöperatie, Rabobank

Boek vrijblijvend uw oriëntatiegesprek

Kom in contact met onze specialisten, de TeeuwenGroep Sprekersarchitecten. Laat u persoonlijk informeren over de mogelijkheden voor uw (toekomstige) event. Samen bekijken we uw unieke wensen en situatie en stellen we een plan op om uw event tot een daverend succes te maken. 

Heeft u een vraag over deze spreker?
We horen het graag.

"*" indicates required fields

Ik ben op zoek naar... ↓

Alle sprekers
Alle dagvoorzitters
Vrijblijvend advies
Unieke creaties
Meer over ons