Richard Jansen als spreker boeken

De kracht van beïnvloeding

Over Richard Jansen

Het entertainen van publiek zit al sinds jongs af aan in het bloed van Richard Jansen. Na het VWO is hij naar de lerarenopleiding in Tilburg gegaan en studeerde daar voor docent Duits. Het behalen van het diploma hiervan resulteerde meteen in een vaste baan in het onderwijs.

Dit was een win-win voor hem. Enerzijds zorgde dit voor een vaste basis, toen hij aan het begin van zijn carrière enorm aan de weg wilde timmeren. Anderzijds deed hij op deze manier meteen ervaring op met het presenteren (lesgeven) voor groepen, in dit geval zijn leerlingen. Dit was een hele goede leerschool.

Richard Jansen inhuren boeken als spreker

Meer over Richard Jansen als spreker

De kracht van beïnvloeding

Tegenwoordig wordt Richard Jansen geboekt tijdens congressen, seminars, studiedagen en andere zakelijke events. Ook is het mogelijk om een Energizer te presenteren als opener, afsluiting of tussen sprekers door, of om een presentatie te geven met als titel: “De kracht van beïnvloeding”. Hierbij ervaren alle bezoekers direct hoe beïnvloeding in het brein van de mens werkt en vooral ook waarom het werkt. Door dit meteen te koppelen aan bijzondere mind-experimenten en illusies, wordt de theorie van zijn lezing meteen duidelijk.

Zowel in zijn show als in zijn presentatie maakt Richard gebruik van veel interactie en heeft het geheel een hoge entertainmentwaarde. Kortom: inspirerend, verbazingwekkend en meteen toepasbaar in het werk en/of dagelijks leven.

Thema

  • De kracht van beïnvloeding

Onze klanten aan het woord

Samenwerken met de TeeuwenGroep gaat altijd over: meedenken met de klant, zoeken naar wat kan binnen budgetten, proactief handelen, ontzorgen en kwaliteit. Je krijgt absoluut waar voor je geld.

Gaby Stemkens-Wijers

Adviseur Communicatie, Woonwenz

Een bijeenkomst organiseer je niet zomaar. Daar heb je een doel mee. TeeuwenGroep helpt je om een programma samen te stellen dat optimaal bijdraagt aan dát doel. Dat doen ze met een scherp beeld van actuele trends en ontwikkelingen, een ontzettend groot, relevant netwerk én door open en duidelijk samen te werken met mij sprekers en dagvoorzitters zoals ik.
Ivo Joosten

Interim Communicatieadviseur, IVO Business Partner Communicatie

Ik ervaar de TeeuwenGroep als een professionele groep mensen die altijd supergoed meedenken. Zo krijg je de spreker die het best past bij jouw doelstellingen.

Saskia Neven

Adviseur Marktbewerking Communicatie en Coöperatie, Rabobank

Boek vrijblijvend uw oriëntatiegesprek

Kom in contact met onze specialisten, de TeeuwenGroep Sprekersarchitecten. Laat u persoonlijk informeren over de mogelijkheden voor uw (toekomstige) event. Samen bekijken we uw unieke wensen en situatie en stellen we een plan op om uw event tot een daverend succes te maken. 

Heeft u een vraag over deze spreker?
We horen het graag.

"*" indicates required fields

Ik ben op zoek naar... ↓

Alle sprekers
Alle dagvoorzitters
Vrijblijvend advies
Unieke creaties
Meer over ons