Rick van Asperen als spreker of dagvoorzitter boeken

Energiek, interactief en spathelder!

Over Rick van Asperen

Rick van Asperen is een landelijk veelgevraagde congresspreker, entert(r)ainer, dagvoorzitter en auteur van de boeken ‘Egostrippen, de kick van je eigen ik’, ‘De groeten met moeten’ en ‘Ik laat mij niet gek maken‘ 

Op een dynamische en verrassende wijze weet hij met een aanstekelijke dosis humor nieuwe levensverrijkende inzichten mee te geven én vaardigheden aan te reiken voor toepassing in de dagelijkse praktijk.

Rick van Asperen spreker inhuren boeken

Meer over Rick van Asperen als spreker

De mogelijkheden van hybride werken

Rick inspireert mensen op het gebied van persoonlijk leiderschap, cultuurverandering, verbetering van de samenwerking, persoonlijke effectiviteit, vitaliteit, innovatie en ondernemerschap.

Met zijn op maat gemaakte optredens brengt Rick uw kernboodschap spathelder over. Hij weet de aandacht van de zaal vast te houden tot in de laatste seconde. Een onderscheidend punt van Rick is dat hij in de voorbereiding graag creatief meedenkt over de inhoud en uitvoering van het programma. Daarbij maakt hij gebruik van titels en metaforen die de deelnemers zich blijven herinneren.

Rick is actief in bijna alle denkbare sectoren. Hij zorgt voor interactie en beweging, waardoor zijn presentaties niet enkel een schouwspel zijn maar voor het hele publiek een inspirerende beleving!

Ook als verbindende dagvoorzitter leidt hij graag uw bijeenkomst. Daarbij zet hij de sprekers, het publiek en uw boodschap op de voorgrond, onder zijn motto ‘Spreken is zilver, energie delen is goud!

Momenteel is Rick van Asperen druk bezig met een thema wat door de coronapandemie erg belangrijk is geworden, namelijk hybride werken. Weten jullie al hoe je hybride werken vorm gaat geven? Hoe ga je om met zoveel mensen, zoveel wensen? Creëer samen met Rick van Asperen helderheid over de unieke mogelijkheden die hybride werken hiervoor biedt. Volgens Rick zou de vraag niet ‘Hoeveel procent van de tijd gaan we terug naar het kantoor?‘ moeten zijn, maar ‘Hoe kunnen we de mogelijkheden, die we nu hebben en nog kunnen creëren, zo optimaal mogelijk benutten?‘. Creëer samen met Rick iets nieuws wat bijdraagt aan de vitaliteit van de gehele organisatie!

Thema

  • De mogelijkheden van hybride werken

Onze klanten aan het woord

Samenwerken met de TeeuwenGroep gaat altijd over: meedenken met de klant, zoeken naar wat kan binnen budgetten, proactief handelen, ontzorgen en kwaliteit. Je krijgt absoluut waar voor je geld.

Gaby Stemkens-Wijers

Adviseur Communicatie, Woonwenz

Een bijeenkomst organiseer je niet zomaar. Daar heb je een doel mee. TeeuwenGroep helpt je om een programma samen te stellen dat optimaal bijdraagt aan dát doel. Dat doen ze met een scherp beeld van actuele trends en ontwikkelingen, een ontzettend groot, relevant netwerk én door open en duidelijk samen te werken met mij sprekers en dagvoorzitters zoals ik.
Ivo Joosten

Interim Communicatieadviseur, IVO Business Partner Communicatie

Ik ervaar de TeeuwenGroep als een professionele groep mensen die altijd supergoed meedenken. Zo krijg je de spreker die het best past bij jouw doelstellingen.

Saskia Neven

Adviseur Marktbewerking Communicatie en Coöperatie, Rabobank

Boek vrijblijvend uw oriëntatiegesprek

Kom in contact met onze specialisten, de TeeuwenGroep Sprekersarchitecten. Laat u persoonlijk informeren over de mogelijkheden voor uw (toekomstige) event. Samen bekijken we uw unieke wensen en situatie en stellen we een plan op om uw event tot een daverend succes te maken. 

Heeft u een vraag over deze spreker?
We horen het graag.

Ik ben op zoek naar... ↓

Alle sprekers
Alle dagvoorzitters
Vrijblijvend advies
Unieke creaties
Meer over ons