Rik Vera als spreker boeken

Sales en marketing in een digitale wereld

Over Rik Vera

Rik Vera begon zijn professionele carrière in 1989 als Sales Manager bij Desso België. Al snel werd hij Sales Director Benelux, Global Market Segment Manager Hospitality en Director Residential Flooring alvorens bij de directe concurrent Domo te starten als Business Unit Director en lid van de Raad van Bestuur.

Rik Vera is een populaire spreker, coach en inspirator voor onderwerpen zoals customer centricity, change management, sales en marketing in een digitale wereld.

Rik Vera inhuren boeken

Meer over Rik Vera als spreker

Sales en marketing in een digitale wereld

Bij Domo heeft Rik de Contract Flooring Afdeling nieuw leven ingeblazen door een wereldwijde uitbreiding en een succesvolle lancering van het architecturale hoogstaande merk Modulys.

In 2010 vervoegde Rik de Belgische multimedia groep Think Media als Strategisch Directeur, waar de eerste stappen richting een multichannel strategie en optimalisatie van big data werden gezet.

Sinds 2011 helpt Rik Belgische en Nederlandse bedrijven om hun extreme customer centricity-strategieën te ontwikkelen en implementeren. Zijn klanten waren zeer divers en bevonden zich o.a. in de publieke sector, retail, maakindustrie, dienstensector en de financiële wereld. Dit zowel bij kleine familiebedrijven als internationale bedrijven.

In 2013 werkte Rik nauw samen met Microsoft om bedrijven te inspireren in hoe ze zich verder kunnen ontwikkelen in een digitale verbonden wereld. Hij coachte Microsoft marketing, sales en management teams in zowel België als Nederland. Daarnaast geeft Rik les in customer centric strategy aan de gerenommeerde Beeckestijn Business School in Nederland.

In april 2015 vervoegde Rik zakenpartners Peter Hinssen en Steven Van Belleghem als partner en CEO van Nexxworks. Zij reizen de wereld rond om bedrijven te inspireren over hun Day after Tomorrow in de nieuwe Digitale Wereld met lezingen en workshops, ze nemen bedrijfsleiders mee naar innovatieve hubs zoals Silicon Valley en organiseren bootcamps.

Thema

  • Sales en marketing in een digitale wereld

Onze klanten aan het woord

Samenwerken met de TeeuwenGroep gaat altijd over: meedenken met de klant, zoeken naar wat kan binnen budgetten, proactief handelen, ontzorgen en kwaliteit. Je krijgt absoluut waar voor je geld.

Gaby Stemkens-Wijers

Adviseur Communicatie, Woonwenz

Een bijeenkomst organiseer je niet zomaar. Daar heb je een doel mee. TeeuwenGroep helpt je om een programma samen te stellen dat optimaal bijdraagt aan dát doel. Dat doen ze met een scherp beeld van actuele trends en ontwikkelingen, een ontzettend groot, relevant netwerk én door open en duidelijk samen te werken met mij sprekers en dagvoorzitters zoals ik.
Ivo Joosten

Interim Communicatieadviseur, IVO Business Partner Communicatie

Ik ervaar de TeeuwenGroep als een professionele groep mensen die altijd supergoed meedenken. Zo krijg je de spreker die het best past bij jouw doelstellingen.

Saskia Neven

Adviseur Marktbewerking Communicatie en Coöperatie, Rabobank

Boek vrijblijvend uw oriëntatiegesprek

Kom in contact met onze specialisten, de TeeuwenGroep Sprekersarchitecten. Laat u persoonlijk informeren over de mogelijkheden voor uw (toekomstige) event. Samen bekijken we uw unieke wensen en situatie en stellen we een plan op om uw event tot een daverend succes te maken. 

Heeft u een vraag over deze spreker?
We horen het graag.

Ik ben op zoek naar... ↓

Alle sprekers
Alle dagvoorzitters
Vrijblijvend advies
Unieke creaties
Meer over ons