Rob Kamphues als spreker of dagvoorzitter boeken

De mooiste route naar succes

Over Rob Kamphues

Rob Kamphues is bekend als presentator van onder ander het tv-programma De Reünie op de KRO. Eigenlijk is hij zowel programmamaker, cabaretier als schrijver. Hij zat onder meer drie jaar in het cabaretpanel van Kopspijkers, had zijn eigen avonturenshow De 8 plagen en reisde voor BNN de halve wereld af in Kamphues maakt vrienden. In zijn tv-programma Rapport Voor Je Ouders geven kinderen rapportcijfers aan hun ouders. Dit zijn cijfers over bijvoorbeeld strengheid, geduld, muziekkeuze en hun dans- en computervaardigheden. Ook heeft Rob twee boeken geschreven: Naar de Haaien en Inhaalrace.

Rob kamphues spreker inhuren boeken

Meer over Rob Kamphues als spreker

De mooiste route naar succes

Sinds 2015 is hij presentator van de uitzendingen rond de formule 1 op Ziggo Sport. Dit veelbekeken programma lift mee op de onvoorstelbare successen van Max Verstappen.

Gedurende zijn presentaties combineert hij zijn verschillende rollen als presentator, schrijver en cabaretier. In zijn presentatie voor ondernemers over ‘De mooiste route naar succes’ gaat hij in op vragen zoals: Hoe bereik je succes? Waar hangt het succes mee samen? Is succes te voorspellen? Hij vergelijkt de route naar succes op humoristische wijze met een vakantietrip. Ondernemers lopen soms ook tegen ‘weerstand’ aan. De vraag is: Hoe ga je hiermee om en hoe bereik je het doel?

Ook spreekt Rob over wijze levenslessen vanuit zijn werkervaring bij diverse tv-programma’s. Gecombineerd met zijn humor boeit hij het publiek van het begin tot het eind. Hij geeft u ook een kijkje ‘achter de tv-schermen’ met leuke anekdotes.

Thema’s

  • Lessen voor het dagelijks leven
  • De mooiste route naar succes
  • Lessen uit het pijnlijke leven
  • Verhalen van een wereldreiziger
  • Avontuur bestaat nog

Onze klanten aan het woord

Samenwerken met de TeeuwenGroep gaat altijd over: meedenken met de klant, zoeken naar wat kan binnen budgetten, proactief handelen, ontzorgen en kwaliteit. Je krijgt absoluut waar voor je geld.

Gaby Stemkens-Wijers

Adviseur Communicatie, Woonwenz

Een bijeenkomst organiseer je niet zomaar. Daar heb je een doel mee. TeeuwenGroep helpt je om een programma samen te stellen dat optimaal bijdraagt aan dát doel. Dat doen ze met een scherp beeld van actuele trends en ontwikkelingen, een ontzettend groot, relevant netwerk én door open en duidelijk samen te werken met mij sprekers en dagvoorzitters zoals ik.
Ivo Joosten

Interim Communicatieadviseur, IVO Business Partner Communicatie

Ik ervaar de TeeuwenGroep als een professionele groep mensen die altijd supergoed meedenken. Zo krijg je de spreker die het best past bij jouw doelstellingen.

Saskia Neven

Adviseur Marktbewerking Communicatie en Coöperatie, Rabobank

Boek vrijblijvend uw oriëntatiegesprek

Kom in contact met onze specialisten, de TeeuwenGroep Sprekersarchitecten. Laat u persoonlijk informeren over de mogelijkheden voor uw (toekomstige) event. Samen bekijken we uw unieke wensen en situatie en stellen we een plan op om uw event tot een daverend succes te maken. 

Heeft u een vraag over deze spreker?
We horen het graag.

"*" indicates required fields

Ik ben op zoek naar... ↓

Alle sprekers
Alle dagvoorzitters
Vrijblijvend advies
Unieke creaties
Meer over ons