Robert Benninga als spreker of dagvoorzitter boeken

Warm leiderschap

Over Robert Benninga

Robert Benninga MBA is één van Europa’s absolute topsprekers op het gebied van leiderschap, high performance en persoonlijke ontwikkeling. Hij nodigt zijn deelnemers altijd op interactieve en zeer dynamische wijze uit om heel concreet resultaat én mensgerichtheid te combineren en daarbij met praktische instrumenten persoonlijk én professioneel het beste uit jezelf en jouw activiteiten te halen. Robert heeft een grote corporate- en sprekerservaring vanuit zijn unieke combinatie van 17 jaar directiefuncties bij Hyatt Hotels USA, Ahold, De Bijenkorf, WE international en ASKO-METRO.

Robert benninga spreker inhuren boeken (2)

Meer over Robert Benninga als spreker

Warm leiderschap

Verder heeft hij zestien jaar ervaring met het begeleiden van een diversiteit aan bedrijven en non-profit organisaties, om vanuit een duidelijke resultaat-eis mensen nog veel beter te laten functioneren door hun groot potentieel optimaal te benutten. Een presentatie van Robert Benninga betekent heerlijk menselijk bijtanken om de kwaliteit van leven en werken nog verder te verbeteren.

Behalve een enthousiast spreker is Robert Benninga tevens een ervaren dagvoorzitter, die veel dynamiek in een bijeenkomst brengt. 

Thema’s

  • Warm leiderschap
  • Is het een tegenslag of juist een kans?
  • De 12 toplessen van Steve Jobs
  • Met minder moeten meer bereiken;
  • Het creëren van een uitdagende en creatieve omgeving
  • 10 punten voor super service
  • Boost je Business – It takes two to tango

Onze klanten aan het woord

Samenwerken met de TeeuwenGroep gaat altijd over: meedenken met de klant, zoeken naar wat kan binnen budgetten, proactief handelen, ontzorgen en kwaliteit. Je krijgt absoluut waar voor je geld.

Gaby Stemkens-Wijers

Adviseur Communicatie, Woonwenz

Een bijeenkomst organiseer je niet zomaar. Daar heb je een doel mee. TeeuwenGroep helpt je om een programma samen te stellen dat optimaal bijdraagt aan dát doel. Dat doen ze met een scherp beeld van actuele trends en ontwikkelingen, een ontzettend groot, relevant netwerk én door open en duidelijk samen te werken met mij sprekers en dagvoorzitters zoals ik.
Ivo Joosten

Interim Communicatieadviseur, IVO Business Partner Communicatie

Ik ervaar de TeeuwenGroep als een professionele groep mensen die altijd supergoed meedenken. Zo krijg je de spreker die het best past bij jouw doelstellingen.

Saskia Neven

Adviseur Marktbewerking Communicatie en Coöperatie, Rabobank

Boek vrijblijvend uw oriëntatiegesprek

Kom in contact met onze specialisten, de TeeuwenGroep Sprekersarchitecten. Laat u persoonlijk informeren over de mogelijkheden voor uw (toekomstige) event. Samen bekijken we uw unieke wensen en situatie en stellen we een plan op om uw event tot een daverend succes te maken. 

Heeft u een vraag over deze spreker?
We horen het graag.

Ik ben op zoek naar... ↓

Alle sprekers
Alle dagvoorzitters
Vrijblijvend advies
Unieke creaties
Meer over ons